Често говорим за устойчиво развитие и свещеното право на труд,

...
Често говорим за устойчиво развитие и свещеното право на труд,
Коментари Харесай

Румен Радев: Социалното предприемачество помага и за вдигане...

" Често приказваме за стабилно развиване и свещеното право на труд, по тази причина за мен е наслаждение да бъда измежду хора, които са приели общественото предприемачество за идея ". Това съобщи президентът Румен Радев преди да връчи премиите за заслуги в развиването на европейското обществено предприемачество „ Стилиян Баласопулов “. Отличените бяха отличени по време на Деветия европейски конгрес за обществено предприемачество, провеждащ се в Международен панаир - Пловдив.


Държавният глава посочи, че представителите на бизнеса и локалната власт са осъзнали, че обществено ангажирана стопанска система оказва помощ за намаляването на несъответствията и пожела градивен разговор. Радев добави, че точно това е първата стъпката, която ще помогне на страната ни да се бори със общественото неравенставвно и извеждането на приходите на пенсионерите над линията на беднотия.


Еврокомисарят Мария Габриел акцентира, че в Европейски Съюз се приготвя проект за деяние по отношение на обществената стопанска система. Той би трябвало да е реалност до 2021 година Мария Габриел съобщи още, че 80% от българите да имат цифрови умения е приоритет.

Директорът на Панаира Иван Соколов пожела триумф и ползотворна работа на форума, като анонсира, че тази година той ще се организира онлайн.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР