Често, докато сме във връзка, имаме някои притеснения и се

...
Често, докато сме във връзка, имаме някои притеснения и се
Коментари Харесай

Използва ли те, или иска да остареете заедно? 6 признака в поведението му

Често, до момента в който сме във връзка, имаме някои терзания и се усещаме несигурни. Всяко момиче ще го удостовери това, без значение от какъв брой време е с индивида до себе си.

Как да разпознаем дали мъжа до нас има съществени планове или просто ни употребява? Предлагаме ви 3 признака, че желае да остарее до вас и 3, че краят на връзката ви е близо.

1. Наблюдава те непрекъснато

Знаете, че в множеството клиширани песни за обич мъжът не може да отмести взор от обекта на своята обич. Но клишето е такова с причина.

2. Не те кара да се чувстваш специфична

Ако се чувствате, че сте просто една от многото, просто няма потребност да си губите взаимно времето. Може би ви съпоставя с някого, а може просто първичното вдлъбване да е минало.

3. Познава дребните елементи, които те карат да си щастлива

Ако помни обичания ти сладолед, гледа търпеливо сериалите, които и ти, значи в действителност държи на вас. А това е доста повече в сравнение с тривиалните цветя и бонбони.

4. Държи на своето

По принцип е хубаво човек да отстоява своята позиция, само че всеки знае, че компромисите са също толкоз значими. Ако не е подготвен на подобен, може би е редно да се спасите от такава връзка.

5. Готов е да приказва за проблемите

Знаем, че повишението на звук не взема решение проблеми, а готовността да говорите за нещата е добър знак, че той е подготвен да преглътне егото си и да потърси дружно с вас решение на всеки проблем.

6. Манипулира ви

Ако той знае вашите недостатъци и ги употребява против вас, с цел да реализира задачите си, нямате място един с различен. Ако се чувствате непрекъснато отговорна към него, време е да потърсите човек, към който да сте щастлива.

Източник thumbnail: praetorianphoto/PeopleImages/iStock

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР