Често чуваме, че ако човек иска да отслабне, трябва да

...
Често чуваме, че ако човек иска да отслабне, трябва да
Коментари Харесай

Ето кой е въглехидратът, който ще ви помогне да приберете коремчето си

Често чуваме, че в случай че човек желае да отслабне, би трябвало да понижи въглехидратите в ежедневното си меню или пък изобщо да се откаже от тях.

Всички знаем, че яденето на пържени картофки, пица и спагети мъчно ще докара до намаляване, само че в действителност съществуват и въглехидрати, които не способстват за увеличение на тежестта.

Диетолозите споделят, че овесените ядки, за извънредно добър вид, в случай че имате предпочитание да смалите обиколката на талията си.



Овесените ядки съдържат огромно количество фибри и потребни субстанции, които ги трансформират в превъзходен вид за закуска или следобедно похапване.

Специалистите ги предлагат като съвършен вид за старт на деня, защото те понижават неприятния холестерол, контролират равнищата на кръвната захар и съдържат положително количество протеини.

Фибрите в овесените ядки ще ви държат сити по-дълго, а това няма да докара до преяждане още с първото хранене за деня. Множество проучвания демонстрират, че внезапните спадове в равнищата на кръвна захар пък водят до неконтролируемо възприятие за апетит, а точно него бихте могли да предотвратите с похапването на тази чудесна закуска.

Най-добрият вид е сами да си приготвяте овесените ядки и да не прибягвате до подготвени смеси. Бихте могли да си ги приготвите както в сладостен, по този начин и в солен вид. Важното е да заложите на естествени съставки и да избягвате добавената захар. Ето и няколко хрумвания: сложете топинг от канела, горски плодове, кубчета ябълка и ядки, за солен вид прибавете яйца, спанак, сотирани гъби и домати.


Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР