Честността на вота е без алтернатива, затова опитите за купуване

...
Честността на вота е без алтернатива, затова опитите за купуване
Коментари Харесай

Главчев обеща честни избори и съпротива срещу купуването на гласове

Честността на вота е без конкуренция, по тази причина опитите за пазаруване на гласове и за опорочаване на изборите по какъвто и да е различен метод ще срещнат нашата безапелационна опозиция. Това съобщи служебният министър председател Димитър Главчев при започване на първото съвещание на новоназначеното служебно държавно управление, съобщи Българска телеграфна агенция.

„ С първото съвещание на Министерския съвет стартираме интензивната подготовка на почтени и свободни избори на 9 юни. Като длъжностен кабинет това е наш първи приоритет и ще го осъществяваме прецизно, спазвайки Конституцията и законите на страната, в тясна съгласуваност с Централната изборна комисия “, уточни Главчев.

„ Служебният кабинет приготвя изборите, само че не взе участие в тях “, сподели още служебният министър председател.

Главчев напомни, че следва предизборна акция, която, по думите му, се чака да бъде „ меко казано напрегната “. „ В тази обстановка се чака да останем невъзмутими от първия до последния ден на това държавно управление. В дейностите си ще се водим от законите, здравия разсъдък и от ползите на българските жители. Освен подготовката на изборите, ще се фокусираме и върху решаването на неотложни въпроси и проблеми в другите сфери от публичния живот. Държавата няма режим на изчакване. Неотклонно ще сме на работното си място, с цел да подсигуряваме спокойната и ефикасна работа на институциите в изпълнителната власт “, уточни Димитър Главчев.

„ Предстои ни мандат, в който съм уверен, че ще свършим доста работа в полза на хората “, сподели служебният министър председател. Главчев пожела триумф и ползотворна работа на министрите от служебното държавно управление.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР