Честно казано, не виждам нищо по-абсурдно от това да се

...
Честно казано, не виждам нищо по-абсурдно от това да се
Коментари Харесай

Николай Слатински разнищи Путин: Абсурдно е да го сравняваме с Меркел

Честно казано, не виждам нищо по-абсурдно от това да се съпоставят като пожизнени Путин и Меркел! Все отново Меркел не трансформира разпоредбите по време на самата игра, а играе по нейните правила колкото и това да я затруднява. То тя и не може да ги промени. Но това е тематика за различен диалог.

Това разяснява във " Facebook " Николай Слатински.

 Image result for слатински
Путин бе спуснат от Елцин, след това цялата пропагандна машина му завоюва първия мандат. След това той си завоюва справедливо втория. После постави куклата на конци Медведев да му топли мястото един мандат и бе на власт де факто - като министър председател, в един обикновено и без фикция режисиран театър. Сетне се върна на власт де юре с трети мандат. Сега цялата държавна медийна империя работи за него.
Той е безалтернативен в осведомителното пространство , всичко друго е маргинализирано. Или просто няма по какъв начин да стигне до гласоподавателите. И Путин ще подкара четвърти де юре и пети де юре и де факто мандат. С което надминава FDR.
А след това? А след това ще измисли нещо може би - формалните демократични процедури разрешават всякакво законодателно принуждение над тях, когато демокрацията е официална, - с цел да има и шести, и седми мандат. С което ще надмине Сталин и Брежнев.
Не, не, тук не става дума за отношението на народите на Россия към него - руснаците и всички останали.
Тук единствено желаех да кажа, че е пъклен неуместно да се поставя знак на тъждество сред броя на мандатите на Путин и Меркел.
Всъщност, по мандатите им ще ги познаете. И по методите, посредством които си печелят тези мандати... А също по този начин по опцията обществото единствено и непринудено да размени един водач и властимащ, водач и преподавател с различен.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР