Честито! Руската естрадна звезда Филип Киркоров се жени в България.

...
Честито! Руската естрадна звезда Филип Киркоров се жени в България.
Коментари Харесай

Честито! Филип Киркоров вдига сватба в България

Честито! Руската естрадна звезда Филип Киркоров се дами в България. Певецът разгласи, че огромното събитие ще се състои в родната му Варна, научи HotArena.
Изпълнителят публично удостовери, че е изискал ръката на актрисата Катя Гусева и тя е споделила „ Да ”. Двойката ще си замени обети първо в България, а по-късно и в Москва.

„ Сватбата ще е в България поради татко ми. Той доста ще се зарадва ”, удостовери Киркоров, написа „ България през днешния ден ” . Възрастният мъж е роден и живее във Варна, по тази причина и събитието ще се състои най-вероятно там.

Младоженката в последно време е неразделно до обичания си и го съпровожда на всички места. Тя беше с него в Баку, както и по други места.

Катя се схваща прелестно с децата на Киркоров — Алла Виктория и Мартин. Самата Гусева в изявление за съветската преса удостовери, че фантазията й била да се омъжи.

„ Харесвам доста Филип. Не желая да споделям персоналния си живот, само че това, че той е по-възрастен от мен, не ме тормози.

На този стадий аз повече от всичко желая да стана майка ”, споделя красивата Катя.

Любопитно е, че единствено преди месец в риалити формата „ Битка на ясновидците ” един от участниците предсказа брак на Киркоров в границите на две години. Самият артист не разяснява тогава новината, само че пред камерите призна, че обмисля сходна стъпка.

Междувременно обаче още един проблем стои над главата му. Оказа се, че луда фенка плаши артиста и го преследва непрестанно.

„ Жената на Киркоров се върна! ”, показа шокираният Филип, споделяйки в обществените мрежи пост, с който анонсира, че негова почитателка от Украйна е излязла от пандиза.

Жената е душевен неуравновесена и от години преследва артиста с изказвания, че й е заречен да се ожени за нея. Самият Киркоров бил сигурен, че кошмарът е останал в предишното, откакто е арестувана, само че кандидат-булката му още веднъж е на независимост и го тормози с настояванията си за брак.

„ Да, ще се бракосъчетавам, само че не за теб, блага моя. Имам си друга жена ”, изясни артистът в профила си. А виртуалните му другари го поддържаха за следващ път в битката му с нахалницата.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР