Честито Рождество Христово! Нека в домовете ни да има разбирателство,

...
Честито Рождество Христово! Нека в домовете ни да има разбирателство,
Коментари Харесай

Георгиев: На нас като общество пожелавам по-малко злост и конфликти

Честито Рождество Христово! Нека в домовете ни да има съгласие, топлота и любов. Да благодарим за всичко хубаво, което ни обкръжава и да се помолим за по-добри дни за света, в който живеем. Да си спомняме по-често какъв брой благословени сме с всичко, което имаме и да не го забравяме, преследвайки мъничкото, което ни липсва. Това съобщи общинският консултант от ГЕРБ Георги Георгиев, съобщи кореспондент на БГНЕС.


Пожелавам здраве на всички ни. Утеха на тези, които я търсят. Обич - на жадуващите за нея. Домашен уют - на лишените от него. За самотните – непосредственост, с цел да си спомнят, че въпреки и да се усещат сами, не са забравени от другари и близки. На търсещите амнистия – да я получат. Но и те самите да си я дадат, когато им е нужна - постоянно това е най-трудната задача. Затова мощ им искам от сърце, с цел да продължат напред, декларира Георгиев.


На тези, които посрещат празниците надалеч от фамилиите си – да са дружно час по-скоро, само че и отдалече да не не помнят какъв брой се обичат и по какъв начин това е най-важното – че се имат. На родителите – благословени да са децата им. На дъщерите и синовете – дълго още с тях да са майките и бащите им. На нас като общество поисквам повече схващане и приемане на другия, по-малко неприязън и спорове, дано вместо тях намираме тези общи полезности, които ни възвисяват. Заедно, акцентира още Георгиев. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР