Честито Рождество Христово и На многая лета!С тези думи българският

...
Честито Рождество Христово и На многая лета!С тези думи българският
Коментари Харесай

Джамбазки в ЕП за отмяната на Коледа: Ако искате вярвайте в Мики Маус, но на нас не ни казвайте кои сме и какво да празнуваме!

Честито Рождество Христово и На многая лета!

С тези думи българският представител в Екологичен потенциал и заместник-председател на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки стартира изявлението си по време на сесията в Страсбург на следващите политкоректни инструкции за държание на администрацията на Европейска комисия. Черновата беше публикувана предходната седмица и провокира и острата реакция на Ватикана.

Вчера за разискване в Екологичен потенциал бяха вкарани тематики като: текстовете за това по какъв начин да назоваваме православния празник " Рождество Христово “ с други думи, а точно " коледни празници “ или потреблението на политкоректните обръщения разнообразни от " господине “ и " госпожо “ и други От българските евродепутати единствен Джамбазки взе отношение и направи остро изявление в залата.

Ние знаем и се самоопределяме от частното към общностното. Аз мога да кажа за себе си – аз съм българин, аз съм източноправославен, аз съм жител на най-старата европейска страна. А Вие, в случай че желаете, вярвайте в Мики Маус. Само че не ни казвайте какво да споделяме и какво да не споделяме, съобщи в речта си Джамбазки и честити Рождество Христово на всички присъстващи.

В съпътстващо видеообръщение, качено във Facebook страницата му, той обръща и по–детайлно внимание на скандалните рекомендации на Европейска комисия.

...Там има доста тематики, свързани с това да не подразниш някого на тематика пол. Трябва да ги питаш първо по какъв начин се самоопределят. В само число, в множествено число. Как, какъв ще бъде той – мъж, жена, неустановен. Множествен, не знам какъв. Безумие просто. Безумие, което се развива. И то се случва, то е същинско, има го в документ, възмущава се евродепутатът и обръща внимание и различен рисков казус, позволен от друга европейска институция – Европейският съд:

Това какво ни демонстрира? Редом с безумното решение на някаква форма на Неправителствени организации, която те назовават съд. Която задължава българското законодателство, българските управляващи да признават съюзи, подписани отвън териториите на България, несъмнено. Това значи, че тези хора изцяло за изгубили всякаква връзка с действителността, безапелационен е още във видеото заместник-председателят на Вътрешна македонска революционна организация.

Прилагаме цялостния текст на видеообръщението на Ангел Джамбазки:

Здравейте, уважаеми съратници.

Вярвате или не вярвате, фактически Европейската комисия е предложила в връзката вътре в Европейския съвет, в Европейския съюз да отпаднат думи, които те не считат за политически правилни. Да отпадне празнуването на Рождество. Или както е по-популярно сред нашите съграждани – на Коледа. Което, апропо, е малко езическо, само че въпреки всичко. Да не се празнуват тези празници, които се считат за християнски, тъй като те били обидни. Това е едно образно, следващо доказателство за импотентността, за неналичието на воля, на предпочитание на тези бюрократи тук да се борят с същинските проблеми на европейските жители и на жителите на европейските страни членове, а се занимават с нелепости и със заличаването на културното завещание на основата на европейския континент.

Харесва ли ни или не, одобряваме ли или не Европейският континент има своята християнска основа. Европейският съюз има своята християнска основа. А в този момент тези неможачи, тези политически импотентни бюрократи, назначени за водачи на Европейската комисия и Европейския съюз, се пробват да се борят с това като заменят думите " Честито Рождество “, " Весели празници “ с честити там някакви безопределения дати.

Но това не е най-страшното в този текст, там има доста тематики, свързани с това да не подразниш някой на тематика пол. Трябва да ги питаш първо по какъв начин се самоопределят. В само число, в множествено число. Как, какъв ще бъде той – мъж, жена, неустановен. Множествен, не знам какъв. Безумие просто. Безумие, което се развива. И то се случва, то е същинско, има го в документ. Това какво ни демонстрира? Редом с безумното решение на някаква форма на Неправителствени организации, която те назовават съд. Която задължава българското законодателство, българските управляващи да признават съюзи, подписани отвън териториите на България, несъмнено. Това значи, че тези хора изцяло за изгубили всякаква връзка с действителността. Те не знаят къде се намират. Те нямат никаква визия от същинските проблеми на европейските жители. На хората, които работят, заплащат налози и ги устоят. И се занимават с една безкрайна културна, политическа, идеологическа война. Тя е война против нас и всеки би трябвало да вземе страна в тази война. И това към този момент не е толкоз смешно колкото ни беше преди време.

Така че, уважаеми, дано да си честитим едни на други Рождество Христово. Да си пожелаем радостни, щастливи рождествени, новогодишни празници. Да помним, че сме българи – православни. И че нашата страна е страната България. А всичко останало е преходно и то ще замине. Каквото е било и както е било. Бъдете здрави.

Да живее България.

 

 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР