Честито на победителите, надяваме се да сбъднат обещанията си. Смятахме,

...
Честито на победителите, надяваме се да сбъднат обещанията си. Смятахме,
Коментари Харесай

Проф. Анастас Герджиков: Гласовете ви ще продължат да се чув...

Честито на спечелилите, надяваме се да осъществен обещанията си. Смятахме, че страната има потребност от нас в тези няколко рецесии. Притеснявахме се, че демокрацията е в заплаха, това съобщи проф. Анастас Герджиков, който остана втори на балотажа на президентските избори.

Да получим по-добър резултат ни попречи това, че противниците ни повтаряха, че сме свързани с избрана партия и персони. Основната виновност за загубата е наша, очевидно не сме съумели да достигнем до всеки българин и да го убедим в правотата на това, което предлагаме, съобщи проф. Герджиков.

Той укори вътрешния министър Бойко Рашков, че в последните дни е работил като представител на предизборния щаб на Румен Радев и е правил клевети за всеобщ избор в Турция и за задатъци на компании, раздавани в софийския университет, като и двете са се оказали погрешни.

Резултатът от напъните ни няма да отиде на вятъра. Повлияхме за смяна на политическия жанр в страната, в този момент към този момент всички заговориха за обединяване. Надяваме се, че тази наклонност ще остане и всички партии ще оставят разграничителните линии и ще търсят общото, сподели Герджиков и увери всички дали своят вот за него и за кандидат-вице президента Невяна Митева, че гласът им ще продължи да се чува.

Проф. Герджиков се връща като ректор на Софийския университет.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР