„Честит празник на всички, които пазят и почитат Апостола на

...
„Честит празник на всички, които пазят и почитат Апостола на
Коментари Харесай

И врачани поднесоха цветя под паметника на Апостола /снимки/

„ Честит празник на всички, които пазят и почитат Апостола на свободата с чисто сърце и чисти ръце. Преди малко децата споделиха, че Васил Левски ни би трябвало повече от всеки път. Днес, ние имаме потребност от обединители и положителни образци, а не от разцепление. Сред нас има доста хора, които имат вяра и съхраняват заветите на Апостола за единение и взаимно почитание. Всеки може да бъде образец, само че освен на думи, а и на каузи, тъй като единствено по този начин ще научим децата ни, че всичко зависи от общите ни старания. Скъпи съграждани, дано в никакъв случай не забравяме, че бъдещето на нашата страна, зависи от нашите дейности през днешния ден. Нека покажем, че можем да сме единни! Честит празник! “ – сподели в словото си кметът Калин Каменов във връзка отбелязването на 183-та годишнина от рождението на Васил Левски.
Честването бе намерено с поетично-музикална стратегия, а пред паметника на Апостола бяха поднесени венци и цветя в символ на синовна респект и благодарност.
На тържеството участваха Негово Високопреосвещенство Врачански митрополит Григорий, националният представител Красимир Богданов, ръководителят на Общинския съвет – доктор Владимир Христов, общински съветници, шефове на институции, възпитаници и жители.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР