Честит Ден на българската просвета и култура и на славянската

...
Честит Ден на българската просвета и култура и на славянската
Коментари Харесай

Борисов честити празника: За нас водещ приоритет остава образованието и подкрепата за учителите

Честит Ден на българската култура и просвета и на славянската книжовност! Това написа във "Фейсбук " министър председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г във връзка днешния празник 24 май.

"С възприятие на национална горделивост се прекланяме пред делото на светите братя Кирил и Методий, с помощта на което през днешния ден се показваме свободно на родния ни език и сме съхранили духовната си еднаквост като народ и страна.

Отбелязваме 24 май – Ден на българската култура и просвета

С надълбоко почитание и признателност се обръщам към всички, които като почтени техни почитатели, не престават и в сегашното да работят безрезервно за развиването на просветата и културата в България.

Поздравявам сърдечно българските учители и им поисквам да бъдат здрави и да се гордеят с триумфите на своите възпитаници. Бъдете сигурни, че за нас водещ приоритет остава и отсега нататък образованието и поддръжката за учителите като гаранция за просперитета на страната.

Защото единствено за можещия и знаещия човек няма прекомерно далечни хоризонти. Честит празник! ", съобщи още Борисов.

Честит Ден на българската култура и просвета и на славянската книжовност! С възприятие на национална горделивост се прекланяме...
Публикувахте от Бойко Борисов в Събота, 23 май 2020 г.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР