Честит 24-ти май - Ден на българската просвета и култура

...
Честит 24-ти май - Ден на българската просвета и култура
Коментари Харесай

Българите в Украйна: Просветата е едно от най-големите богатства, които човек никога не губи

Честит 24-ти май - Ден на българската култура и просвета и на славянската книжовност! Днес е следващ ден за национална горделивост! Делото на светите братя Кирил и Методий не остава забравено, а се развива през вековете и получава международно самопризнание. Днес десетки страни употребяват нашата писменост, се споделя в приветствен адрес на Всеукраинската социална организация „ Конгрес на българите в Украйна.

Просветата постоянно е била високо ценена. Тя е едно от най-големите благосъстояния, които човек в никакъв случай не губи. Пътят към знанията в никакъв случай не е бил елементарен, само че е реализуем, а по тази причина дано в никакъв случай не стопираме, а продължаваме напред.

" Скъпи българи, позволете ни от името на Всеукраинската социална организация „ Конгрес на българите в Украйна " да ви поздравим с този ярък празник. Нека огънят на знанията в никакъв случай не угасва, давайки вяра и сили в живота ни. Нека не забравяме, че дружно можем повече. Бъдете здрави и горди българи! Честит празник! ", се споделя още в поздравлението.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР