Червенокоса пешеходка, заснета от видеорегистър на автомобил в центъра на

...
Червенокоса пешеходка, заснета от видеорегистър на автомобил в центъра на
Коментари Харесай

Пешеходка побърка столицата! Реакцията на шофьорите

Червенокоса пешеходка, снимана от видеорегистър на автомобил в центъра на София, подпали обществената мрежа Facebook. Причината за това се оказа освен странната маневра на дамата, само че и думите на водача, пред чиято кола тя тръгнала да пресича, написа Блиц.

" Нещо доста уверени станаха някои пешеходци през последните години ", по този начин Владимир Бакалов стартира поста си във фейсбук групата " Забелязано в София ".
-->
От видеото му се вижда по какъв начин червенокосата пешеходка, която крачи с добра стъпка по тротоара, непосредствено се ускорява към пешеходната пътека и въобще даже не ревизира има ли кола в близост, какъв брой близо е тя и ще има ли опция да спре.

" Мислят си, че като пресичат на пешеходна пътека Всевишният ги пази и са неподвластни на законите на физиката. Да, на пешеходна пътека пешеходецът е с преимущество, само че това не му дава право да връхлита като фурия, без да гледа.

Слагаш страхливо крачето на платното, уверяваш се, че водачите са те видели и са почнали да понижават, и тогава минаваш. В такива случаи рязкостта на прекъсването баланс от потребността да спасиш пешеходецът и да избегнеш удар откъм гърба, който баланс аз реализирах с неимоверни старания.

На тези хубави гладки жълти павета единственото, което избави тази госпожа, беше ABS-ът. Да отиде да възпламени свещичка за здраве.

P. S. И да, скоростта ми е съвършено съобразена с пътните условия, както се вижда ", прецизира водачът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР