Червенокоса жена намери тайна стая на любовника си, пълна със

...
Червенокоса жена намери тайна стая на любовника си, пълна със
Коментари Харесай

“Пластмасов харем”: Червенокоска намери надарени кукли блондинки в тайна стая на гаджето си

Червенокоса жена откри загадка стая на любовника си, цялостна със секс кукли. Тя описа за това в писмо до редакторския отдел за препоръки, заяви The Mirror.

Според дамата от Вликобиратния, преди няколко седмици нейният ухажор страдал от хранително отравяне. Тя се отправила към дома му и когато мъжът задремал, тя видя на нощното шкафче ключовете, с които той в никакъв случай не се разделяше. Жената решила да се възползва от опцията да разбере какво има в заключена стая.

„ Чувствах се отговорна, до момента в който завъртвах ключа в ключалката, само че любознанието надви. Зад вратата видях шест чифта мъртви очи. Куклите бяха разпръснати из стаята на разнообразни стадии на събличане. Всички бяха русокоски, а аз съм червенокоса, а и
имаха невероятни форми, до момента в който аз имам дребни гърди.
Секс играчки и флакони с лубрикант бяха разпръснати по голямото легло. Трябваше да се стегна, тъй като беше кошмарно.

След видяното авторката на писмото се зачудила кого мъжът обича повече: нея или своите секс кукли. Тя сподели, че се пробва да разбере това, което вижда, и даже не знае какво да мисли. „ Фактът, че нито една от неговите кукли не наподобява на мен, ми се коства необичайно и обидно. Трудно ми е да си показва по какъв начин той се задоволява в тази стая с тези купчини пластмаса “, акцентира тя.

В отговор специалистът й предложи да намерения дали може
да не помни за видяното и да продължи връзката с този мъж, като че ли нищо не се е случило.
“Искате ли да го приемете, ще се състезавате ли с пластмасовия харем или смятате, че е прекомерно? Ще признаете, че сте влезнали в стаята, когато е бил уязвим и безсилен? Мисля, че в този момент дълго време няма да можете да изхвърлите тази картина от главата си “, споделя се в отговора.

Освен това дамата бе посъветвана да намерения за какво любовникът й се нуждае от тези кукли и за какво една жива другарка не е задоволителна за един мъж.

По-рано беше обявено, че консуматор на обществената мрежа TikTok от Латинска Америка приказва за връзката си с парцалена кукла, за която решил да се ожени. Мъжът има и няколко парцалени “деца ” с куклата, които снимал, когато си пишат домашните или гледат телевизия.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР