Червено цунами в САЩ не се състоя, имаше кротка червена

...
Червено цунами в САЩ не се състоя, имаше кротка червена
Коментари Харесай

Боян Чуков: Американският военен комплекс - печелившият от ставащото в Европа и от вота в САЩ

" Червено цунами в Съединени американски щати не се състоя, имаше кротка алена вълничка. Екзитполовете даваха преимущество на републиканците. Предизборният щаб на републиканците се провали, тъй като не регистрираха политизирането на американското общество. Демократите си бяха създали чудесно сметките. Бяха направени редица точни крачки - да вземем за пример, бяха чудесно смазали механизма с гласуването по пощата, машините, интернет, гласуването на хора, които са незаконно на територията на Щатите. Демократите превзеха и младежта на Съединени американски щати ". 

Това сподели пред анализаторът Боян Чуков. И добави, че разцеплението в американското общество се задълбочава, а подозренията за бъдещето на американската народна власт стартират да се изострят от ден на ден:  

" Джо Байдън си разреши да упрекна своите съперници, като ги назова полуфашисти, неамериканци. Цялата предизборна пропаганда беше за това - или гласувате за нас и сте демократи, или не гласувате за нас и не сте демократи. В Съединени американски щати схемата на прекосяване на властта от републиканци към демократи и противоположното в никакъв случай не е била поставяна под подозрение и всички са били демократи - и едните, и другите ". 

 В предаването " Политически НЕкоректно " той разяснява и Доналд Тръмп: 

" Постоянно обясняваше за сенилния дъртак Джо Байдън. Но по възраст двамата не се разграничават доста. Всичко се върна като бумеранг върху Тръмп. На тези избори изгря звездата на Рон ДеСантис, 44-годишен губернатор на Флорида, приветлив, с визия. Големият проблем на Съединени американски щати е, че в щатите, където локалните парламенти са следени от републиканците, стартират оптимално да работят против федералните управляващи - т.е., вътре в нацията се основава друга нация. Това е разединение на американското общество ". 

Според него резултатите от вота в Съединени американски щати няма да основат внезапни промени в България: 

" Продължаваме промяната " е нещо като умалено копие на Демократическата партия на Съединени американски щати. Това е една от аргументите реториката на тези младежи да е в полето на Българска социалистическа партия, иззеха лявото говорене. Това е шаблон, който се постанова в доста други страни. Основният финансов мотор на Демократическата партия, който дава най-вече пари, е Джордж Сорос. И мрежите на Сорос във всяка една от тези страни вършат един и същи модел ". 

По думите на анализатора големият печеливш от ставащото в Европа, в Украйна и от изборите в Съединени американски щати е американският военно-промишлен комплекс: 

" Отново му се постави етикет " боеприпас на международната народна власт ". Той работи на цялостни обороти. Бюджетът за защита на Съединени американски щати стана 800 милиарда $, което е колосална сума. 60% от военните потребности на европейците се задоволяват от американския боен комплекс ". 

Случилото се в Херсон ще има големи имиджови вреди във връзка с Руската федерация, предвижда Чуков:  

" В очите на страните, които до неотдавна се въздържаха от заемане на страна, само че гледаха отзивчиво към Русия, позицията ще се промени. Проблемът в Руската федерация е голям. Има чудовищно разминаване сред настроенията на елементарния руснак и на политическото управление на страната... Около Владимир Путин има задоволително мощни сили, които работят против ползите на съветската федерация ". 

Боян Чуков уточни, че и европейци, и американци " натискат Володимир Зеленски да бъде по-сговорчив ". 

" Имаше доста информации и признаци за преговорния развой сред Съединени американски щати и Руската федерация. След изтеглянето на руснаците от Херсон министерството на финансите на Съединени американски щати позволи транзакция за съветските дипломатически и консулски служби; Съединени американски щати обявиха, че чакат сигнали за подготвеност на Москва да договаря с Киев; продължени са до 15 май 2023 година покупко-продажби, свързани с енергетиката, на огромните съветски банки и Централната съветска банка. Самото отдръпване съветските войски от Херсон мина безпроблемно, украинците не обстрелваха колоните... САЩ са извънредно деликатни по отношение на политиката си към Кремъл ". 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР