Червено с ярко розово или светлозелено, оранжево с кралско синьо

...
Червено с ярко розово или светлозелено, оранжево с кралско синьо
Коментари Харесай

10 неочаквани цветови комбинации, които си заслужава да пробвате

Червено с блестящо розово или светлозелено, оранжево с кралско синьо или лавандулово лилаво – има комбинации от цветове, които могат да бъдат много изненадващи, прекомерно смели, само че пък да ни се отплатят с и самостоятелен жанр. А не се ли стремим всички към това? Понякога си заслужава да опитвам повече, изключително в color block съчетанията.
               

Несъмнено измежду тях доста ни харесва как огнените нюанси на аленото се комбинират с нежността и кокетността на розовото. Показа ни го и в новата си сбирка за Burberry. Няма правила кой от двата цвята да бъде преобладаващ. Можете да ги употребявате съвсем равнопоставено в един тоалет, само че можете и да употребявате някой от тях единствено за акцент под формата на тишърт, връхна дреха или единствено аксесоар. Това се отнася и за останалите цветови комбинации, които внасят доста пролетно въодушевление, което в дъждовните дни постоянно ни липсва. Затова пък по този метод можем да си го набавим.
               

Много стилно се оказва и съчетанието от нюанси на жълтото с тези на бежовото и кафявото, които нормално комбинираме единствено с неутрални тонове. Жълтото може да бъде сменено от цвят фуксия или от тюркоазено.
               

Инфлуенсърът Леони Хан пък ни демонстрира какъв брой стилно може да наподобява неоновото зелено с мрачно лилаво, даже и когато тоалетът ни е напълно състезателен. В такива случаи аксесоарите и бижутата е добре да бъдат в по-неутрални цветове и сигурно ще желаете да се възползвате от великденските отстъпки на.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР