Червените си признаха – не искат никакви промени, просто избори.

...
Червените си признаха – не искат никакви промени, просто избори.
Коментари Харесай

Червените си признаха: Не промяна, просто избори

Червените си признаха – не желаят никакви промени, просто избори. Разговори за смяна в главния закон може да има, само че в границите на предизборна акция – когато кабинетът си подаде оставката и отидем на избори. Тава разгласи соцдепутатът Крум Зарков пред бТВ. В същото време пред Нова тв сътрудника му Стоян Мирчев разгласи, че Българска социалистическа партия постоянно е била бранител на настоящата Конституция.

Според Зарков Българска социалистическа партия няма да влиза в тази полемика и парламентарната група на левицата ще е единомислеща по този въпрос.  

Зарков назова измененията, импортирани от ГЕРБ „ миш-маш ”, а Мирчев - " необразован опит за измама ". И двамата доста внимаваха да не излязат от партийния курс, заложен от президента Румен Радев и обясняваха, че с измененията Бойко Борисов желае да печели време.

Според Зарков голяма част от нещата, които ГЕРБ предлага, не изискват нова Конституция, а смяна посредством нормално Народно заседание. Поправките били рискови, тъй като нямали претекстове, а и тъй като махали преамбюла на конституцията. Истинските претекстове не са рестарт на страната, а печелене на време и комплициране на обществото, разгласи още Крум Зарков.  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР