Черно море завърши с победа лагера си в Турция. Варненци

...
Черно море завърши с победа лагера си в Турция. Варненци
Коментари Харесай

Черно море завърши с победа контролите в Турция

Черно море приключи с победа лагера си в Турция. Варненци победиха с 1:0 ФК Тосно. Единственият гол вкара Мехди Фенуш.

Още в 3-тата минута Мелкадзе засече рисково центриране в наказателното поле, само че топката профуча около гредата. В 20-ата Морозов се оказа на стрелкова позиция, само че Макенджиев излезе и мазета в корнер. В 34-тата минута Черно море съумя да поведе в резултата. Мариян Огнянов изведе Мехди Фенуш очи в очи с вратаря на съветския отбор и той осъществя за 1:0.

В 38-ата минута още веднъж добра интервенция на Благой Макенджиев. Нуно Роча насочи удар от към точката на дузпата, само че стражът на Черно море още веднъж сподели класа и избави.

Второто полувреме стартира с заплаха, основана от руснаците, само че Макенджиев бе на мястото си и избави два удара. Последва добра опция за "моряците " само че Мартин Минчев бе изпреварен от вратаря на Тосно. В 63-ата минута Ертан Томбак бе изпъден за втори жълт картон, само че по сделка на треньорите младокът бе сменен от Илиас Хасани, получил червен картон в утринния мач с Дунареа.

Последва нов пропуск на Мартин Минчев, а в 73-ата минута съветския пазач парира шут на Огнянов, а по-късно Георги Илиев не съумя да направи 2:0.

Така лагерът на варненци приключи. Те се завръщат в петък в морската столица на България, а на 7 февруари играят с втория отбор на Лудогорец.

Последният спаринг преди старта на пролетния полусезон е на 10 февруари с Черноморец (Поморие).
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР