Черно море Тича ще излезе в пълен състав срещу Академик

...
Черно море Тича ще излезе в пълен състав срещу Академик
Коментари Харесай

Черно море Тича ще бъде в пълен състав в мача срещу Академик Бултекс

Черно море Тича ще излезе в цялостен състав против Академик Бултекс в събота в дуел от 6-ия кръг на НБЛ, оповестиха от клуба. Това ще се се случи за пръв път този сезон, откакто от ФИБА краткотрайно бяха спрели картотекирането на нови играчи в клуба. Треньорът Дарин Великов беше заставен в срещите досега да разчита единствено на капитана Веселин Георгиев, Венелин Христов, Кристиян Кръстев и на куп юноши сред 16 и 18-годишна възраст.

В събота Черно море Тича ще бъде в цялостен военен състав, откакто късно нощес въпросът със възбраната за картотекирането на новите състезатели бе позволен. В 18.30 часа през днешния ден варненци ще изиграят контролна среща с отбора на Берое в Стара Загора. В нея Великов ще употребява всички играчи, на които не можеше да разчита от началото на сезона. Всички те ще бъдат картотекирани тази седмица.

От началото на сезона Черно море Тича инкасира 4 загуби досега, а в предишния кръг почиваше. В събота варненци ще одобряват Академик Бултекс в мач от 6-ия кръг. Двубоят е в 18.00 часа в зала " Христо Борисов " във Варна. Очаква се залата да е цялостна.

фотография: basketball.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР