Черно море Тича отстъпи с 63:102 от Берое в мач

...
Черно море Тича отстъпи с 63:102 от Берое в мач
Коментари Харесай

Галин Стоянов: Трябва да кипнем, защото в момента сме много спокойна вода

Черно море Тича отстъпи с 63:102 от Берое в мач от 16-ия кръг на НБЛ, ето каква сподели треньорът на „ моряците” след срещата:

„ В първото полувреме показахме малко по-различен образ на моменти. Имаше играчи, които натрупаха по два фаула и от тях имаше експанзия. После към този момент, като станаха промените, стартира да става мъчно. Сега, истината е следната. Ние имаме проблеми, изключително в подкошието. Получили сме 54 точки от тримата високи играчи, без да броя Павел Маринов, който действително играеше на позиция 4. Борбите са 20 повече за тях. Много е мъчно, само че в действителност разковничето в подобен мач е да можеш да бъдеш нападателен без значение от резултата и да можеш да дава отговор на тази експанзия. Да имат младежкото безсрамие. Не се получава и за мен това е проблем, който би трябвало да се реши в главите. Не може да ни е боязън, няма от какво да ни е боязън. 5х5 сме на игрището в последна сметка. Можем да бъдем доста по-агресивни. Проведохме диалози изключително след мача в Ботевград, само че очевидно е някакъв развой, който би трябвало да се случи в главите на играчите.

Реално от 10 индивида петима са юноши, а другите петима са 25-21-20-годишни. Имаше моменти, в които нещата бяха добре. На няколко пъти беше прелестно като нахлуване, само че няколко пъти първо не са задоволителни и второ считам, че тактическата им просветеност умерено може да бъде по-добра. Но става въпрос и за предпочитание да изпълняваш тези насоки. За мен е учудващо като вкараш два пъти панер по избран метод, по който сте се разбрали на почивката, по-късно да спреш да го правиш. Не желая да споделям по детски, тъй като не са деца, само че спирахме да го вършим, за което нямам пояснение.

Искам тези проблясъци от през днешния ден да станат някаква наклонност. Всъщност триумфът на обещано желание е променлива, само че желанието би трябвало да е константа. Това желая от тях.

По време на този мач, който се обрисува като пауза ще свършим ужасно доста работа, само че всеки би трябвало да вкара голямо количество сила. Ние би трябвало да кипнем, а сега сме много спокойна вода.”, съобщи треньорът на Черно море Галин Стоянов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР