Черно море и Локо Пд завършиха 0:0 в мач от

...
Черно море и Локо Пд завършиха 0:0 в мач от
Коментари Харесай

Черно море и Локо Пд с равенство във Варна

Черно море и Локо Пд приключиха 0:0 в мач от 17-ия кръг на efbet Лига, игран на стадион " Тича " във Варна.Официален дебют за отбора на Илиан Илиев записа новото попълнение Пабло Гарсия, който изигра цялостни 90 минути. За Локо Пд дебют аправи англичанинът Конър Руан.

Черно море стартира с домашен напън и още в третата минута сътвори заплаха пред вратата на Мартин Луков. Родриго Вилела финтира защитник отляво и центрира, само че топката бе избит с глава в корнер от Момчил Цветанов. Три минути по-късно Лукас Масоеро съумя да блокира рисково центриране на Илиан Илиев към влизащия на скорост в наказателното поле Исмаил Иса.
 Черно море и Локо Пд с тъждество във Варна
В 10-ата минута Черно море сътвори отлична опция за гол. Родриго Енрике постави топката на главата на Исмаил Иса след центриране отдясно, само че нападателят на " моряците " стреля около страничната греда. В 12-ата минута Локо Пд сътвори първата си заплаха в мача. Лукас Салинас се откъсна от бранителите на Черно море, само че стреля право в ръцете на стража на варненци. Малко по-късно на два пъти " зелено-белите " имаха искания за дузпа. Първо за игра с ръка в наказателното поле на Масоеро, а по-късно за нарушаване.

 Черно море и Локо Пд с тъждество във Варна
В 17-ата минута Иван Дюлгеров излезе напред, с цел да пресече пас и изрита топката, само че тя попадна в Момчил Цветанов, който от средата на терена се опита да уцели опразнената врата, само че не съумя. В 34-ата минута Димитър Илиев и Лукас Салинас разиграха добре топката, а последният изведе Карагерен на десния фланг, който центрира в наказателното поле, само че топката се отби в гърба на Цецо Панов и се озова в ръцете на Дюлгеров.
 Черно море и Локо Пд с тъждество във Варна
В 78-ата минута Цветомир Панов и Илиан Илиев ужасно разиграха топката отляво, като последния нахлу в наказателното поле и насочи страховит изстрел, само че над вратата. В 80-ата минута Диниш Алмейда изведе Кристиан Илич в наказателното поле на " моряците ", само че с великолепен шпагат Влатко Дробаров съумя да избие топката тъкмо преди футболистът на Локо Пд да нанесе удар по посока на вратата.
 Черно море и Локо Пд с тъждество във Варна
Съставът на Черно море: Иван Дюлгеров, Даниел Димов, Влатко Дробаров, Цветомир Панов, Виктор Попов,Пабло Гарсия, Илиан Илиев, Стефан Велев (63-Файсел Касми), Родриго Енрике, Родриго Вилела, Исмаил Иса (86-Денислав Ангелов)
 Черно море и Локо Пд с тъждество във Варна

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР