Черно море и Литекс завършиха при равенство 0:0 в контрола.

...
Черно море и Литекс завършиха при равенство 0:0 в контрола.
Коментари Харесай

Черно море и Литекс не се победиха в контрола

Черно море и Литекс приключиха при тъждество 0:0 в контрола. Срещата стартира с 15 минути забавяне – 16:45 часа.

Първият удар по посока на една от двете порти насочи отборът на Литекс. В 5-ата минута след недоразумение в защитата състезател на ловчанлии стреля, само че над гредата. В 15-ата минута Файсел Касми шутира отвън наказателното поле, само че настрана от вратата. В 24-ата минута Исмаил Иса се озова на стрелкова позиция и насочи мощен удар, само че право в ръцете на вратаря Илия Шаламанов.

В идната минута Леандро Андраде пусна прикрит пас към Исмаил Иса, който напредна и се опита да изведе Илиан Илиев самичък против вратаря, само че подаването му бе една концепция по-силно и халфът на “моряците” не съумя да стигне топката.

В 36-ата минута след добра контраофанзива, минала през няколко футболисти на Литекс, Илиан Капитанов не съумя да откри добре подаване отляво и топката излезе в навън. Това бе най-хубавата обстановка за отбора от Ловеч досега. В идната офанзива Файсел Касми стреля от дъгата на наказателното поле, Шаламанов мазета, топката стигна до Исмаил Иса, който я вкара на празна врата, само че голът не беше зачетен поради засада. В 41-вата минута Мартин Дичев пусна акуратен пас към Исмаил Иса в наказателното поле и нападателя опита от придвижване да насочи топката в близкия ъгъл, само че кълбото мина доста покрай страничната греда.

В 50-ата минута след неточност в отбраната на Черно море футболист на Литекс лиши, пусна пас към Емил Ценов, който стреля, само че Цветомир Панов с шпагат съумя да блокира топката и да предотврати сигурен гол.

В 71-вата минута Тома Ушагелов бе изведен самичък против Иван Дюлгеров и стреля, само че вратарят на Черно море сподели самообладание и избави.

В 77-ата минута Васил Панайотов стреля от пряксвободен удар, само че ударът му не затрудни вратаря на Литекс. В 81-вата минута добра офанзива на Черно море приключи с рисково центриране на Николай Златев отдясно, само че Паоло Пасков бе изпреварен от вратаря. В 82-рата минута изстрел на Васил Панайотов от границата на наказателното поле срещна страничната греда. Малко по-късно Радослав Златев опита от надалеч да трансферира вратаря на ловчанлии, само че топката мина на сантиметри от гредата. Това бе и последното по-интересно състояние в срещата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР