Черно море е поискал доскорошния халф на Левски Васил Панайотов,

...
Черно море е поискал доскорошния халф на Левски Васил Панайотов,
Коментари Харесай

Черно море иска Васил Панайотов

Черно море е изискал досегашния халф на Левски Васил Панайотов, твърди " Тема Спорт ". Старши треньорът на " моряците " Илиан Илиев се надява да укрепи средата на терена със сърцатия футболист, който макар че не остана на " Герена ", сподели съществено израстване. Варненци към този момент са предложили съответна оферта на полузащитника, като финансовите условия са били много положителни. Панайотов е бил безапелационен, че в случай че не си откри тим в чужбина, съвсем несъмнено ще дебаркира на " Тича ". Той е оповестил, че ще изчака още малко. Опции пред него са клубове от Кипър, Израел, Турция и Казахстан.

Ако халфът пристигна в Черно море, това най-вероятно ще се случи при започване на август. В момента Васил Панайотов води самостоятелна подготовка. Както е известно, неговият контракт с Левски изтече в края на сезона и нов не беше подписан. Така играчът си потегли като свободен сътрудник.

В същото време стана ясно, че централният бранител на Черно море Даниел Димов остава най-малко за есенния дял. Той бе пред трансфер в чужбина, само че към този момент нещата са в застой.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР