Черната овца няма как да я изтрия. Завинаги е, заяви

...
Черната овца няма как да я изтрия. Завинаги е, заяви
Коментари Харесай

Явор Божанков: Няма много възможности за третия мандат, няма да бъде реализиран

Черната овца няма по какъв начин да я изтрия. Завинаги е, съобщи депутатът. 

Третият мандат няма доста благоприятни условия, само че нямам доверие, че ще бъде осъществен ", това съобщи самостоятелният народен представител Явор Божанков в предаването " Тази събота и неделя " по bTV. 

" Единият вид е " Възраждане ", само че никой няма да направи коалиция с тях, те са съветски радиоактивен боклук. Другият вид е Българска социалистическа партия, само че това няма смисъл, тъй като останалите политически сили са декларирали, че няма да поддържат този мандат. Остават Движение за права и свободи и Демократична България, които най-малко дават сигнали, че биха пробвали ", разяснява той.

Божанков счита, че всички политически сили се готвят за нови избори и организират акция в Народното събрание. По думите му нито един мандат няма да бъде осъществен макар, че партиите споделят, че желаят да има постоянно държавно управление. 

" Аз нямам доверие, че третият мандат ще бъде осъществен, на който и да се даде. Въпросът е кои са диалозите, които ще ни обединят в Народното събрание ", сподели той. 

" Единственият самостоятелен народен представител звучи хубаво, само че по Конституция всички депутати би трябвало да са самостоятелни ", по този начин самостоятелният народен представител коментира изключването си от Българска социалистическа партия и освобождението от парламентарните комисии, в които бе член.

" Никой не може да изчегърта истината. Аз имам задоволително опит в политиката, с цел да знам, че моята позиция можеше да докара до някакви последици. Платих някаква цена, само че мисля, че позициите ми за машинния избор и за Украйна са верни ", съобщи той.

Явор Божанков сподели, че не е скаран с никого от парламентарната група на Българска социалистическа партия. 

" Позициите ми са кардинални и няма причина да има персонална омраза ", изясни той. 

" Времето ще потвърди, че решението ми за военната помощ беше вярно. Смятам, че Русия реализира всички цели в тази война, но в противоположен ред ", сподели той. 

" Черната овца няма по какъв начин да я изтрия. Завинаги е. Смятам, че всичко, което се случва е за положително ", сподели той, визирайки татуировката, която си направи, откакто бе изключен от Българска социалистическа партия. 

" България ще се оправи и ще излезем от тази рецесия ", съобщи Явор Божанков.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР