Черната Луна, по-известна като Лилит, влияе върху характера на човека.

...
Черната Луна, по-известна като Лилит, влияе върху характера на човека.
Коментари Харесай

Как черната Луна влияе върху всеки знак от зодиака?

Черната Луна , по-известна като Лилит, въздейства върху характера на индивида. Тя дефинира какви ще са неговите най-тъмни страни. При всяка зодия черната Луна се демонстрира друго. Каналът във vbox7 демонстрира какво носи Лилит, попаднала във всяка една зодия.

Лилит в Овен

Лилит носи горделивост в заплашителни размери. Овните имат голямо его и са склонни да унижават хората към себе си. В същото време изискват удивление и похвали, които по този начин и по този начин в никакъв случай не им се костват задоволителни или откровени. Агресивни по рождение, те са склонни да залагат на физическата разпра при решаването на всеки проблем.

Лилит в Телец

В тях е заложено едно чисто чревоугодие. Черната Луна носи и друга неприятна линия за Телците – свръхматериализъм и загуба на духовното. В тях се въплъщава откровената неприязън и извънредно възприятие за благосъстоятелност. Телецът не дели – с това се завършва с житейската им философия. Ако вашият Лилит е в Телец, може да деянията страшна и на моменти – рискова ревнивост .
 ревнивост iStock/Getty Images
Лилит в Близнаци

Безспорно това са едни изпечени измамници. Най-добре си боравят с информация, най-добре непознатата. Лилит в Близнаци прави тази информация преиначена, изкривена, а постоянно става въпрос за чисти неистини. Склонни към измами, користни по рождение, заредени с неприятна харизма – тези хора мъчно ще се отърват от това, което им е писано.-->

Лилит в Рак

Черната Луна постанова една вътрешна нетърпимост към съществено обвързване . Тези хора не се усещат във свои води на никое място. Това им пречи да основават дълбоки контакти и в последна сметка се усещат предадени от света. Песимисти, озлобени и свръх саркастични – те прекарват живота си в създаване на стени към себе си. Истинско предизвикателство е да стигнеш до тях.
 обвързване iStock/Getty Images
Лилит в Лъв

Комплексиран доминант, който най-вече се опасява от това да му се присмеят. Невероятно горделив и самоуверен, той постоянно преувеличава своите сили и благоприятни условия. Обикновено става източник на злощастие за близките. Ако види, че някой демонстрира мощен темперамент и реализира нещо в живота си, го ненавижда от дъното на душата си. Деспот по рождение, в фамилията и персоналната си среда, както и към децата, той се отнася властно, като началник или по-скоро – притежател.

Лилит в Дева

Тази личност е нервна, педантична и склонна към дълбоки депресии . Изисквания има към близките, в никакъв случай към себе си. Поради това постоянно се оказва най-големия мързел в света. Лилит в Дева значи колебливост на висота, за която не сте и подозирали.
 меланхолия iStock/Getty Images
Лилит във Везни

Този човек е колеблив и няма лично мнение. Представите му за положително и зло са извънредно размити и избира да придобие едно мощно апатично отношение към заобикалящата го среда. Хората с Лилит във Везни са социопати, които нямат никаква връзка с действителния свят. Живеят по лични правила, които постоянно се менят по отношение на това по какъв начин им изнася.

Лилит в Скорпион

Особено рискови персони. Те са уверени, че Съдбата си играе с тях и са склонни към самоубийства. Често се увличат по тъмното и окултното, магиите и всевъзможни способи за контакт с астралния свят. Склонни са да се трансфорат в изкусни убийци и фанатици, страдащи от най-различни душевен отклонения. Подобни хора се поддават елементарно на тъмнината и депресивните положение.

Лилит в Стрелец

Тези хора са склонни да преувеличават в невиждани размери. Всеки роман и история, която чуете от тях, съдържа най-вече 50% истина. Останалото, разбирайте всички фрапиращи моменти и суперлативи за персоната им, са чиста неистина. Характерни са техните несъобразителност и мърморене концентрирано основно върху себе си. В същото време са особени моралисти, които поучават близките, в множеството случаи без никой да им е желал мнение.

Лилит в Козирог

Той е твърдоглав, студен и прозорлив лакомец. Обожава да командва и не прости обидите и грешките на другите. Готов е на безусловно всичко, без изключение, с цел да заеме високо състояние в обществото. По пътя към върха може да остави трупове – преносно и безусловно. Човекът с Лилит в Козирог погазва човешките закони в името на вродения си кариеризъм.

Лилит във Водолей

Рязък, непредсказуем, леден, конфликтен – това несъмнено е един опак човек. Любимото му занятие, е да се присмива на фантазиите на хората, като в това време самият той е роден идеалист. Човекът с Лилит във Водолей чисто и просто ненавижда света и всяко живо създание, което го обитава.
 скандал iStock/Getty Images

Лилит в Риби

Той е по-скоро отшелник, тъй като се явява като най-положителен персонаж във черната Луна. Липсата на конструктивен контакт с близките го тласка към зависимости, като наркомании, алкохолизъм, тежки душевен отклонения и шизофрения. В последна сметка всичко завършва със самоубийство. Хората с Лилит в Риби са лабилни и завладяват близките, които са приели за близки, без те действително да са такива. Самите те са захласнати от фаталистични възгледи за живота.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР