Черната кутия на падналия в Черно море МиГ-29 все още

...
Черната кутия на падналия в Черно море МиГ-29 все още
Коментари Харесай

Черната кутия на падналия МиГ-29 все още не е изпратена в Русия

Черната кутия на падналия в Черно море МиГ-29 към момента не е изпратена в Русия. Това разяснява служебният министър на защитата Георги Панайотов.

Още в края на юни стана ясно, че черната кутия ще замине за Русия, тя обаче не е напуснала страната, защото Русия към момента ревизира българите, които ще съпроводят кутията. " Ще отидат четирима военнослужещи и съветската страна още ревизира тези хора ", съобщи Панайотов в предаването сряда вечерта в предаването " Алтернативата "
 Ексклузивно: Говори брачната половинка на починалия водач Валентин Терзиев след отчета за злополуката на МиГ-29 (ВИДЕО) Ексклузивно: Говори брачната половинка на починалия водач Валентин Терзиев след отчета за злополуката на МиГ-29 (ВИДЕО)
“Нарушени са всички ограничения за сигурност по време на образованието. Това разбрах от отчета на военна полиция за аргументите довели до...

" Ние нямаме различен избор, с изключение на да изпратим тази кутия в профилирана лаборатория в Русия, тъй като ние не разполагаме с такава лаборатория и нито една страна - членка на НАТО, не разполага с лаборатория, която да може да разчете записите на черната кутия на МиГ-29 ", сподели още той. Панайотов още един път акцентира, че " нищо от следствието и от откритите парчета от самолета не приказва за механически проблем ".

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР