Черна прокоба тегне над рода на убиеца Митко Симеонов, който

...
Черна прокоба тегне над рода на убиеца Митко Симеонов, който
Коментари Харесай

Прокоба тегне над рода на ревнивия килър Митко, който погуби младата си жена

Черна поличба тегне над рода на килъра Митко Симеонов, който единствено с един удар с нож закла 40 години по-младата си жена. Оказва се, че брат му Красимир е бил разстрелян при пиянска кавга от най-хубавия си другар и ексдепутат проф. Николай Христов, пише  " Телеграф ".

Убийството стана преди 3 година в жилището на някогашния депутат в столичния кв. “Лозенец “. Прокоба има и над семейството на закланата студентка Юлияна. Майка й Иринка катастрофира грубо преди няколко дни, до момента в който отива да вземе тялото й от моргата, и загуби бебето, което носела в утробата си.

25-годишната Юлияна бе погребана  в бял ковчег и опята от бургаски духовник. Младата жена бе изпратена до гробищата в село Драчево, община Средец, от многолюдната фамилия на майка й Иринка Йорданова, която е в тежко положение след злополука, станала на 8 януари по автомагистрала " Тракия “.

От прилежаща Гърция, където работят, се върнаха лелята Миленка и чичовците на Юлияна, както и техните деца, прибра се и сестра й Силвира. Хората отхвърлиха да разясняват нещастието, разиграла се измежду бял ден на 8 януари. Мнозина от опечалените към момента не знаеха, че 8-месечната дъщеричка на убитата е предадена за развъждане на приемно семейство.

Жителите на Драчево признават, че съвсем не познават семейството, която предходната година закупила солидна къща в центъра на селото им. Знаят единствено, че работят от години в южната съседка, рядко се появявали тук, изглеждали заможни, само че не парадирали с имането си. Убитата Юлияна в никакъв случай не била идвала в Драчево, никой не познавал и брачна половинка палач, показа секретарят на локалното читалище " Изгрев “ Ана Илиева.

В новозагорското Кортен, родно село на арестувания за убийството Митко Симеонов, описват, че татко му преди години поставил самичък завършек на живота си – по този начин и останали неизяснени аргументи. Роденият през 1953 година мъж приключил инженерство и се заселил в Стара Загора. Там имал два поредни брака, от първия имал наследник Павлин и дъщеря Даниела, които след развода останали в фамилното жилище. Вторият брак бил с жена, която имала дете от предишна връзка, само че взаимното общуване не траяло дълго и Митко минал под венчило с 40 години по-младата от него Юлияна. Двамата се познавали много преди сватбата. Юлка била още ученичка, когато Симеонов се сприятелил с пастрока й Ереджеб, който пристигнал с нея и сестра й Силвира от братядаскаловското Долно ново село. Запознати настояват, че в началото той гледал на нея като на своя щерка и даже й помагал, до момента в който учела в локалната гимназия по облекло и хранене. Кога и по какъв начин е пламнала любовта посред им – тук никой не е в положение да каже.

" Странна ни беше тая история. Тя е по-малка от децата му, само че смеехме ли да му го кажем? “, споделят негови дългогодишни познати и допълват, че преди две или три години умряло първото им детенце, 9-месечно момченце. Кончината му съвсем съвпаднала със гибелта на по-малкия му брат Красимир, който бил убит по време на пир от някогашния депутат и началник на фонда за научни проучвания проф. Николай Христов на 14 юли 2015 година Убийството станало пред очите на приятелката на 55-годишния мъж – Миглена.

Пак под сурдинка негови другари изясняват, че Красимир се пропил, откакто синът му поставил завършек на живота си, скачайки от терасата на столичния му апартамент няколко години по-рано.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР