Черна мечка нападна 71-годишна жена, която била прикована в инвалидна

...
Черна мечка нападна 71-годишна жена, която била прикована в инвалидна
Коментари Харесай

71-годишна жена в инвалидна количка преживя кървава среща с мечка и оцеля

Черна мечка атакува 71-годишна жена, която била прикована в инвалидна количка, в дома ѝ. Страховитият случай станал в град Гортън в американския щат Ню Хампшър, оповестява „ Пийпъл “.

Ейприл Роджърс спяла в дома си, когато чула странни звуци, идващи от кухнята към 1:15 ч. следобяд локално време. Роджърс се сблъскала с мечката, която тършувала из кухнята.



Звярът нападнал старата жена и ѝ нанесъл рани по лицето до момента в който се опитвал да избяга от къщата. По всяка възможност е влезнал вътре през страничната врата, която не се затваряла добре.

Стейси Мъри – щерка на Ейприл, се появила в къщата след случая и изпаднала в потрес от видяното. „ Има отпадък на всички места. Мечешки фекалии на всички места. Кръв на всички места “, описа тя пред локална телевизия.

Тя забелязала и следите от нокти по вратата, кухненски такъми разхвърляни по пода и кървава диря на някои от повърхностите. „ Тя крещеше на мечката да се махне. Беше в действителност доста ужасно “, описа Мъри за майка си.

Някак Роджърс, която е в инвалидна количка, съумяла да се обади за помощ като се влачила до телефона. „ Това е знамение “, сподели щерка ѝ.

Възрастната жена е призната в болница със съществени пострадвания по врата и главата, както и няколко фрактури. Претърпяла е интервенция и има заплаха да изгуби едното си око.

Нападенията на мечки в градчето, в което живеят едвам 600 души, са изключително събитие. Тази очевидно е търсила храна и е била извънредно дръзка.

Местни управляващи де пробват да намерят животното.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР