Ченгетата са иззели голямо количество от опасната дрога кетамин след

...
Ченгетата са иззели голямо количество от опасната дрога кетамин след
Коментари Харесай

Удар! Закопчаха дилърка на опасна дрога след обиск в дома й

Ченгетата са иззели огромно количество от рисковата дрога кетамин след обиск в дома на видинчанка, оповестиха от пресцентъра на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
Вчера чиновниците на реда нахлули в жилищен блок в комплекс „ Химик “ в крайдунавския град. Те влезнали в жилището на 34-годишната жена, където живеела дружно с 40-годишния си другар. Униформените почнали обширен тараш, при който се натъкнали на плик със 115 грама бяло прахообразно вещество. Направен полеви наркотест посочил, че това е кетамин.
Веществото се използва като анестетик във ветеринарната и хуманна медицина. Като опиат се намира под формата на прахуляк са смъркане. Симптомите на използването на кетамин като дрога са чувство за релакс и инертност.
Под въздействието на веществото човек може да се почувства изцяло обособен душевен от тялото си и заобикалящата го реалност, което се асоциира като близо до гибелта прекарване. Също както LSD, кетаминът може да промени чувствата за време и пространство, както и да аргументи халюцинации.
Вследствие на тези признаци, използването на кетамин крие редица рискове. Под въздействието на опиата човек може да нарани себе си или другиго, поради халюцинациите или загубата на връзката с действителността. Освен това води до здравословни проблеми, а при свръхдоза – и до гибел.
Освен рисковата дрога, ченгетата намерили в дома на 34-годишната и плик с канабис с тегло 17 грама.
Работата по случая продължава, по случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР