Челси срещу Евертън е един от най-вълнуващите сблъсъци, които ни

...
Челси срещу Евертън е един от най-вълнуващите сблъсъци, които ни
Коментари Харесай

Челси ще продължи победната си серия и срещу Евертън, според букмейкър Ефбет

Челси против Евертън е един от най-вълнуващите конфликти, които ни чакат в следващия кръг на Премиър Лийг в събота, 18-ти март, от 19.30 ч. „ Сините “ се намират в напредък и към момента разполагат с шансове за топ 4, до момента в който „ карамелите “ се борят за своето оцеляване.

Ефбет – отличен избор за залози на мачовете от Премиър Лийг

В
букмейкър Ефбет ще намерите следващите атрактивни ставки за новия кръг от Премиър Лийг. Сайтът дефинира Челси като безапелационен любимец за успеха с коефициент @1.49. Успех за Евертън пък се котира със @7.80. Подробности и информация за водещия български букмейкър ще откриете в.

Челси се оправи чудесно с надвисналото напрежение в последните седмици и записа две следващи победи в Премиър Лийг. Освен това, лондончани се класираха за четвъртфиналите на Шампионска лига, откакто отстраниха Борусия Дортмунд. Това се случи, макар изоставането на „ сините “ от първия мач (1:0). Отборът на Греъм Потър надви с 2:0 на „ Стамфорд Бридж “ и по този метод стана част от най-хубавите 8 тима на „ Стария континент “ за сезона.

Как да заложите в Ефбет?

Желаещите да слагат
залог на идния мач сред Челси и Евертън, могат да го създадат в Efbet, откакто изпълнят всички стъпки по своята вплатформата. Букмейкърът за следващ път предлага едни от най-високите коефициенти както за идния дуел от Премиър Лийг сред „ сините “ и „ карамелите “, по този начин и за останалите срещи от Англия и топ европейските шампионати.

Може също по този начин да се насладите на високите коефициенти от Efbet за следващото

Десетото място на Челси във краткотрайното класиране на Премиър Лийг наподобява разочароващо, само че все пак с помощта на последните положителни изяви на лондончани в лигата, отборът разполага с шансове за довеждане докрай в топ 4. Ако това се случи, Челси ще избави незадоволителния си досега сезон и ще взе участие в идващото издание на Шампионска лига. В момента разликата сред „ сините “ и четвъртият Тотнъм е 11 точки, само че Челси разполага с мач в запас по отношение на „ шпорите “.

Предстоящият мач на „ Стамфорд Бридж “ е от основно значение и за Евертън. Отборът на Шон Дайш се бори за своето оцеляване в най-силната британска дивизия, като сега е единствено на точка от зоната на изпадащите. Другата отрицателна вест за Евертън е фактът, че „ карамелите “ имат мач повече от всички тимове в рисковата зона, а там са Борнемут, Лийдс и Саутхямптън.

Евертън завоюва четири точки от последните два кръга в Премиър Лийг. На 5-ти март „ карамелите “ приключиха наедно 2:2 във визитата си на Нотингам Форест, а седмица по-късно победиха лондонския Брентфорд с 1:0 на „ Гудисън Парк “.

Трети следващ мач без загуба за Евертън ще даде още повече убеденост в битката на отбора за оцеляване и в същото време ще отдалечи Челси от задачата на „ сините “ – топ 4 в края на сезона. При всички случаи, на 18-ти март от 19.30 ч. на „ Стамфорд Бридж “ в Лондон ни чака същинско шоу с марката Премиър Лийг.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР