Челси са осъществили контакт с футболиста на Борусия Мьонхенгладбах -

...
Челси са осъществили контакт с футболиста на Борусия Мьонхенгладбах -
Коментари Харесай

Челси има предимство пред ПСЖ в битката за халф от Гладбах

Челси са осъществили контакт с футболиста на Борусия Мьонхенгладбах - Ману Коне, към който интерес има още от страна на Пари Сен Жермен, само че „ сините “ се считат за любимци за подписа на полузащитника. Младежкият национал на Франция се причисли към „ жребчетата “ през януари 2021-а година от Тулуза.

21-годишният Коне е в отлична форма за тима на Даниел Фарке този сезон и притегли интереса на някои от най-големите европейски клубове. Сега Sport Bild твърди, че Челси и ПСЖ са разпитвали за обстановката с халфа. Изданието прибавя, че клубът от „ Стамфорд Бридж “ има преимущество, защото Коне „ мечтае “ да играе във Висшата лига.

Въпреки че похарчи рекордните 120 милиона евро за Енцо Фернандес през януари, Челси ще търси нов отбранителен полузащитник през лятото. „ Сините “ ще се опитат да вземат футболист с сходен профил, с цел да може Фернандес да работи по-напред.

Тимът на Греъм Потър също е свързван още с капитана на Уест Хем Юнайтед - Деклан Райс и Мойсес Кайседо от Брайтън.

Германската медия написа още, че сътрудниците на Коне са се срещнали със спортния шеф на Гладбах Роланд Виркус, с цел да обсъдят възможен трансфер на халфа през лятото. Очаква се „ жребчетата “ да изискат към 28-30 милиона евро Коне, който ще има две години до края на контракта си.

Към днешна дата полузащитникът има 50 мача за Гладбах, отбелязвайки три гола, като първият му беше при успеха с 5:0 над Байерн Мюнхен в шампионата за Купата на Германия през предишния сезон.

Chelsea 'enquire about Gladbach midfielder Manu Kone' and have edge over PSG
— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР