Челси планира да се раздели с поне трима играчи през

...
Челси планира да се раздели с поне трима играчи през
Коментари Харесай

Челси ще се раздели с поне трима играчи през лятото

Челси възнамерява да се раздели с най-малко трима играчи през лятото. Въпреки неяснотата по отношение на собствеността на клуба, на " Стамфорд Бридж " към този момент работят по селекцията. Затова " сините " считат да се разделят с няколко ненужни футболисти, като от тяхната продажба да съберат средства за привличането на нови попълнения, написа " Телеграф ". Тримата нарочени за преследване са Тимо Вернер, Кепа Арисабалага и Рос Баркли.

Вернер и този сезон не съумя да блесне под управлението на Томас Тухел, който към този момент е подготвен да се раздели с него. Германецът има единствено 3 гола и 1 асистенция в 16 мача в Премиър лийг, което е извънредно незадоволително. Това е и повода наставникът от ден на ден да залага в предни позиции на Кай Хавертц.

Кепа, който към момента е най-скъпият вратар в света, по този начин и не съумя да се потвърди на " Стамфорд Бридж ", като към този момент е твърда запаса на Едуар Менди. В същото време испанецът получава голяма заплата и лондончани желаят да се отърват от нея.

Баркли също не съумя да се потвърди в Челси. През този сезон той има на сметката си едвам 12 мача във всички шампионати и единствено 5 в Премиър лийг. Така че възможната му продажба може да е единствено от изгода на клуба.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР