Челси обърна Кристъл Палас с 3:1 в последния мач от

...
Челси обърна Кристъл Палас с 3:1 в последния мач от
Коментари Харесай

Челси обърна Палас с два късни гола

Челси обърна Кристъл Палас с 3:1 в последния мач от 24-ия кръг на Висшата лига. Джеферсон Лерма вкара за орлите, само че сините завоюваха с два гола в добавеното време. С триумфа отборът на Маурисио Почетино се изкачи на десето място с 34 точки, единствено на 2 точки от седмия. Палас остава на 15-о място с 24 точки.

Челси имаше над 80% притежаване на топката през първото полувреме, само че беше осъден от Лерма. Той вкара за 1:0 с диагонален удар в 30-ата минута. Освен това гостите насочиха първия си прецизен удар едвам в 45 минута.

Сините дадоха отговор 90 секунди след паузата. Тогава Конър Галахър засече центриране на Мало Густо за 1:1. В първата минута на добавеното време още веднъж Галахър се разписа за 1:2, този път след пас на Палмър. Това са и. И то против тима, в който беше чартърен преди два сезона. В четвъртата минута на добавеното време Фернандес вкара за 1:3, още веднъж след асистенция на Палмър.

Палмър игра през първото полувреме като централен нападател. На почивката обаче в игра се появи Нкунку и Палмър беше изместен отдясно.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР