Челси има шанса да сложи край на двугодишната си трофейна

...
Челси има шанса да сложи край на двугодишната си трофейна
Коментари Харесай

Защо победата на Челси на финала за Карабао Къп срещу Ливърпул може да е ПО-ЛОША за Маурисио Почетино

Челси има шанса да постави завършек на двугодишната си трофейна суша, като завоюва Карабао Къп - само че това може да сътвори още проблеми на сините в бъдеще.

След неуместната загуба с 4-2 вкъщи от Уулвс в неделя, която последва успеха с 4-1 от Ливърпул предходната сряда, натискът върху борещия се треньор Маурисио Почетино се усили. Също по този начин се вижда, че съконтролиращият притежател Тод Бойли е подложен на съществено наблюдаване, като американецът към момента не е видял възвръщаемост на своята инвестиция от £1 милиард в прехвърляния. Феновете към момента постоянно скандират името на някогашния притежател Роман Абрамович.

Както мнозина видяха идното обаче, Челси - който за последно завоюва трофей през февруари 2022 година - е изложен на сериозен риск от нарушение на разнообразни финансови правила и разпореждания, в това число на УЕФА. Побеждавайки водача във Висшата лига Ливърпул във финала на Carabao Cup на Уембли в неделя, 25 февруари, Челси автоматизирано ще си завоюва място в треторазрядното европейско...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР