Челси и Манчестър Юнайтед направиха един наистина луд, луд мач

...
Челси и Манчестър Юнайтед направиха един наистина луд, луд мач
Коментари Харесай

Два обрата, луд мач и 4:3 за Челси

Челси и Манчестър Юнайтед направиха един в действителност вманиачен, вманиачен мач в британската Висшата лига. В последна сметка „ сините “ победиха на „ Стамфорд Бридж “ с 4:3 в изключителна драма. Може да се каже, че двата тима играха без отбрана. Шоуто мина през два огромни обрата – Челси поведе с 2:0, по-късно губеше с 2:3, а в 100-ната и 101-ата минута вкара две попадения, с цел да открадне трите точки.

 

A post shared by Chelsea FC (@chelseafc)

В воин за тима на Маурисио Почетино се трансформира Коул Палмър, който вкара хеттрик, а един гол добави Конър Галахър. За „ алените дяволи “ Алехандро Гарначо се разписа на два пъти, а един път това направи и Бруно Фернандеш.

Развой, като холивудски сюжети. Двубоят стартира ужасяващо за „ алените дяволи “, като противникът им поведе още в четвъртата минута. При един рикошет топката ситнга до Конър Галахър и полузащитникът насочи удар. При него Андре Онана трябваше да се оправи доста по-добре. Топката мина под плонжа на камерунския пазач за 1:0.

Челси продължи да играе доста офанзивно и стигна до втори гол преди да изтекат 20 минути. Антъни фаулира Марк Кукурея в наказателното поле и съдията уточни бялата точка. Щатният реализатор Коул Палмър извърши и прати Онана в другия ъгъл – 2:0.

После обаче пристигна времето на Юнайтед. В 34-ата минута Алехандро Гарначо се възползвао от потресаваща неточност на Мойсес Кайседо, който му подари топката. Младият аржентинец спринтира и вкара топката около вратаря за 1:2.

Головите положения продължаваха да изобилстват, а идващото осъществено бе за Юнайтед – 2:2 в 39-ата минута. Диого Дало центрира към Бруно Фернандеш и на далечната греда португалската композиция приключи с гол с глава на капитана.

След почивката забавните положения продължиха. Челси изпусна преференциален късмет посредством Енцо Фернандес и съжали, тъй като в 67-ата минута позволи обратът да бъде цялостен. Бразилецът Антъни по извънреден метод даде първата си асистенция във Висшата лига, подавайки към Гарначо, който изпревари вратаря Джордже Петрович и отклони с глава за 3:2.

 

A post shared by Chelsea FC (@chelseafc)

След това Челси натисна, Юнайтед имаше шанс в няколко обстановки, само че изглеждаше, че в 8-минутното добавено време майсторски управлява нещата и се е насочил към успеха.

Шокът обаче предстоеше. В десетата минута на добавеното време Диого Дало събори резервата Нони Мадуеке и след дълго разглеждане с ВАР още веднъж бе посочена бялата точка. Палмър отново излъга Онана и вкара за 3:3.

Вместо двата тима да си свидлив ръцете за хикс, се втурнаха в търсене на успеха. Юнайтед сбърка в нахлуване и бе заловен на контраофанзива, с цел да се размине на сантиметри от попадение. Стигна се до корнер, при който Енцо Фернандес подаде късо на Палмър, а отбраната на „ алените дяволи “ проспа обстановката. Халфът стреля и като на занимателен каданс топката рикошира в Скот Мактомини преди да взриви „ Стамфорд Бридж “, попадайки в мрежата за 4:3.

Така Челси към този момент има 43 точки и е на десетото място в класиране. Манчестър Юнайтед като че ли не помни за топ 4, защото е шести с 48, на 11 от четвъртия Астън Вила, въпреки и с мач по-малко.

Източник; corner.dir.bg

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР