Челси и Фулъм завършиха при нулево равенство в първи мач

...
Челси и Фулъм завършиха при нулево равенство в първи мач
Коментари Харесай

Челси и Фулъм се занулиха на Стамфорд Бридж

Челси и Фулъм приключиха при нулево тъждество в първи мач от 22-и кръг на британската Висша лига. На " Стамфорд Бридж " домакините не съумяха да пречупят съпротивата на борбения си градски противник, като дебют за Греъм Потър направиха рекордната покупка в историята на клуба и Премиършип Енцо Фернандес и Нони Мадуеке, който се появи на почивката .
Енцо Фернандес (д) дебютира за " сините " след рекордния си трансфер от Бенфика.
" Сините " стартираха дуела с Фернандес, който дойде от Бенфика за над 100 млн. паунда, и друга от скъпите си придобивки - Михайло Мудрик. Рийс Джеймс пък се завърна в стартовите 11 след травма, само че все пак отборът на Потър се затрудняваше с добре проведената игра на водения от Марко Силва отбор. Неслучайно Челси не насочи нито един прецизен удар по посока вратата на Бернд Лено през първата част, макар че в края на полувремето можеше да поведе в резултата, когато Кай Хаверц се откъсна от отбраната на " Котиджърс " и трансферира излезлия немски пазач на гостите, само че топката срещна гредата.

На почивката в игра се появи пристигналото от ПСВ Айндховен крило Мадуеке, който размени Мудрик, а след час игра на терена влязоха Сесар Аспиликуета и различен от възобновените в тима на домакините - Рахийм Стърлинг. Дори техните включвания обаче не съумяха да трансформират статуквото и по този начин Фулъм си потегли със заслужена точка на фона на положените старания. " Котиджърс " са шести в класирането с 32 точки, на две пред деветия Челси, който е с мач по-малко, само че продължава с несполуките макар сериозната интензивност на трансферния пазар през зимата. " Сините " са на девет пункта от четвъртия Манчестър Юнайтед, който занапред ще играе своя дуел от кръга.

За Греъм Потър и компания следва ново лондонско дерби - този път аудиенция на Уест Хем, преди тимът да гостува и на Борусия Дортмунд в първи осминафинален мач от Шампионската лига. За Фулъм следва първо аудиенция на Съндърланд в преиграване от четвъртия кръг на ФА Къп, а по-късно отборът приема Нотингам Форест за състезание. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР