Челен сблъсък с народната любов“ на Кирил Петков и предизборната

...
Челен сблъсък с народната любов“ на Кирил Петков и предизборната
Коментари Харесай

,,Народната любов“ притисна Киро, той бръщолеви: Всъщност нищо не можем да направим…

Челен конфликт с „ националната обич “ на Кирил Петков и предизборната му компания в суровия Северозапад. Във Враца Киро бе посрещнат очи в очи от неуместните въпроси, заложени му от младежи от града на Ботев, Видео, публикувано в мрежата, демонстрира по какъв начин Просто Киро се чуди по какъв начин да се измъкне, мрънкайки познати до погнуса опорки.

„ Защо спряхте финансирането на лекоатлетическата писта и стадиона във Враца? “, пита го непосредствено млад мъж.

Киро се обръща сепнато и търси някой да му подскаже.

„ Къде отидоха парите за лекоатлетическата писта, които бяха готови от господин Борисов? “, упорства врачанинът.

Просто Киро очевидно се сеща за най-популярната си „ мантра “ и стартира да рецитира: „ Както знаете, държавното управление на господин Борисов похарчи 300 млн. лева за пътища… “.

„ Парите за лекоатлетическата писта във Враца са пренасочени към Ямбол, където кмет е от Движение за права и свободи “, забива го младият мъж. След тази имитация Петков се шмугва измежду „ своите “, явно подразнен от питанията на хората.

Но въпросите не стопират: „ Защо спряхте финансирането на първото национално по екологично, патриотично и православно обучение в Павлоче? “

„ Всъщност, нищо не можем да създадем. Това, което аз ви давам обещание, че този път кражбите няма да продължат и в действителност Бойко Борисов доста добре го знае, защото… “, мръкна Киро.

„ Не, не, тези обири станаха, откогато вие дойдохте. Парите за нашия район се стопираха “, декларират младежите.

В края на видеото се вижда празна кутия с пица. Дали е била с кристали, не излиза наяве, само че е повече от явно, че „ любовта национална “ към Пепе-тата се срутва с всеки избирателен ден.

Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР