Чеъл Сонен смята, че феновете на UFC са станали разглезени

...
Чеъл Сонен смята, че феновете на UFC са станали разглезени
Коментари Харесай

Чеъл Сонен обвинява “разглезените фенове” за реакцията им по време на мача Адесаня - Ромеро

Чеъл Сонен счита, че почитателите на UFC са станали капризни и това изяснява реакцията им по време на борбата за шампионския пояс, която се разигра сред Израел Адесаня и Йоел Ромеро.

“Ромеро против Адесаня” се състоя предишния уикенд и беше мощно подложен на критика поради неналичието на офанзивни дейности от страна на двамата бойци. Адесаня сполучливо задържа златото посредством единомислещо съдийско решение. В взаимозависимост от това кого питате, виновността тази среща да не се разгърне в цялостния си злокобен капацитет, е или в Ромеро, или в Адесаня. Шампионът говореше, че ще приключи и даже ще пенсионира кубинския войник. Това не се случи. Ромеро пък не изигра ролята на кандидат за купата с необикновен порив и жадност за успеха. Чеъл Сонен, обаче, има друго мнение по въпроса.
Настоящият анализатор на ESPN и Bellator - Чаел Сонен в никакъв случай не се е сдържал от друго мнение. От негова позиция почитателите са капризни и постоянно чакат диви боеве, без значение от събитията.

„ Като почитатели на ММА, ние сме се разглезили повече в сравнение с можем да повярваме. Имаме удоволствието да гледаме боеве с доста екшън, тъй че когато един от тях не е това, което чакахме, не сме удовлетворени. Но това съществува във всички спортове. Понякога се случват сходни неща.”

Сонен продължи и споделя, че не усеща борбата сред Израел Адесаня и Йоел Ромеро като индикация, че Адесаня ще продължи да има сходни осъществявания, които падат под упованията на почитателите. Всъщност Сонен счита, че в този момент има доста по-голям късмет Пауло Коста да даде на Адесаня по-тежко предизвикателство, което да принуди двамата участници да се бият по доста по-атрактивен за почитателите метод.

Вероятно Пауло Коста ще получи късмет да се бие с Адесания за пояса при 84-килограмовите състезатели. Дейна Уайт чака удостоверение от лекарско лице по отношение на това дали Коста е подготвен да се бие в организацията след скорошната интервенция на бицепса, която претърпя.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР