Че не е срещнала и не познава любовта, се оплакваше

...
Че не е срещнала и не познава любовта, се оплакваше
Коментари Харесай

Най-после: 23-годишната Ивет Горанова призна в ефир, че е лудо влюбена!

Че не е срещнала и не познава любовта, се оплакваше преди старта на " Денсинг старс " шампионката по карате Ивет Горанова. Да, чаровницата е към този момент на 23 години, за които множеството й наборки са се влюбвали и разлюбвали по няколко пъти, само че нейният живот е бил отдаден единствено на спорта.

Младото момиче в действителност мечтаеше да усети това възприятие и ето - форматът сбъдна фантазията й. Да, Ивет е влюбена и толкоз разчувствана, че го призна обществено в ефир нощес. И не, обектът на възприятията й не е танцовият й сътрудник Тодор. Самият той се радва за нея и разяснява, че любовта я кара да танцува и да се вихри на сцената още по-добре.

Миг по-късно Ивет направи още едно самопризнание, типично по детски, с което умили мнозина. А точно - тя показа, че този, в който е влюбена, още не знае за възприятията й, само че се надява скоро да го разбере.

Зрителите откровено се зарадваха за нея и не скриха положителното си възприятие от по този начин чистите й и даже наивни самопризнания. " Мило момиче, заслужаваш най-искрената и огромна обич на света и ние ти го пожелаваме. Толкова си откровена и чиста, че да му е кеф на човек да те гледа. Имаме потребност от повече такива хора като теб ", разясняват в нета.

Надяваме се, че скоро Ивет ще се престраши и ще разкрие самоличността на късметлията, завладял сърцето й.

Инфо: Crimesbg.com

 

Тагове: Ивет Горанова Денсинг старс Любов влюбена карате
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР