Че жените са от Венера, а мъжете от Марс се

...
Че жените са от Венера, а мъжете от Марс се
Коментари Харесай

9 факти за жените и мъжете, за които не сте предполагали

Че дамите са от Венера, а мъжете от Марс се убеждаваме в най-ранна детска възраст, тъй като и най-малките представители на двата пола имат проявления на характера и държанието, които биха ги квалифицирали освен като друг пол, а като друг биологичен тип. Толкова сме разнообразни от време на време. Предлагаме ви да видите къс лист, от който ще се запознаете с някои не чак толкоз известни обстоятелства за мъжете и дамите, както и за странните взаимоотношения сред тях.

1. Мъжете прекарват повече от година за целия си живот в зяпане на дами.

2. Половината от дамите, които са били убити, са умрели от ръката на сегашни или някогашни съпрузи или сътрудници в живота.

3. Мъжете лъжат приблизително по шест пъти дневно, което е два пъти повече от дамите.

4. За мъжете: Ако ви се коства, че преносимият компютър ви се е загрял, не го слагайте в скута си. Вредно е за сперматозоидите.

5. През целия си живот един мъж прекарва съвсем шест месеца в бръснене.

6. Мъжете, които имат привлекателни съпруги, са по-удовлетвортени от брака си.

7. Истински случай: 99-годишен мъж се развежда със своята 96-годишна брачна половинка след брак, траял 77 години, откакто схваща за нейна невярност през 40-те години на XX в.

8. През 2013 година мъж си купува къща, прилежаща на тази на някогашната му жена, единствено с цел да може да сложи голям междинен пръст в двора си, с цел да може тя да го вижда всеки ден.

9. Първи мъжете са почнали да носят високи токчета. Това става някъде при започване на XVII в. Жените стартират да ги носят, с цел да наподобяват по-мъжествени, написа div.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР