Чавдар Бояджиев - серийният убиец от софийското село Лозен, преди

...
Чавдар Бояджиев - серийният убиец от софийското село Лозен, преди
Коментари Харесай

Преди да убие Яна и Иво Чавдар ял суши и дюнер

Чавдар Бояджиев - серийният палач от софийското село Лозен, преди да простреля двете си жертви, си купил суши и дюнери. Наял се и на цялостен стомах направил кървавите престъления, написа Труд бг.

Според психолози този факт сочи, че причинителят не е имал схващане какво е да погубиш човек, за него то е сведено до физиолгичен развой и демонстрира цялостното загърбване на всевъзможни публични правила, полезности и права на другите, най-важното от които е правото на живот.

Затова неслучайно е желал да избяга в Русия и да се включи като доброволец във войната в Украйна, с цел да избива мъже, дами и деца - войната е най-хубавата реализация на всеобщите убийци като старателни реализатори и на най-нечовешките диктаторски заповеди.

Има връзка сред възгледите на един човек по отношение на насилието и вероятността той да се трансформира в палач. 

34-годишният татуиран палач бе арестуван и призна за двете си последни жертви, както и че съзнателно, а не несъзнателно преди година и 3 месеца е удушил своя другарка.

Чавдар е зад решетките и през днешния ден ще бъде изправен пред Софийския градски съд по искане на прокуратура да му бъде натрапен непрекъснат арест.

“Патологичен измамник ” - по този начин в Лозен разказват Чавдар. Въпреки че това е най-голямото село в България с над 5000 поданици, множеството от които са от други краища на страната, доста от хората са познавали Чавдар и са странели от него.

Не единствено тъй като е поддържал легендата, че е мутра и работи за огромни наркосделки с огромни софийски босове, а и тъй като непрекъснати желал заеми, парите изяждал и изпивал, а задълженията се натрупали.

Парите са главен претекст и за двете убийства, описаха проверяващите. Чавдар и двете му жертви 18-годишната Яна Велинова и 27-годишният Иво Колев са от Лозен, само че посред им нямало любовен триъгълник.



Преди към 2 месеца Яна помолила Чавдар да я включи в уебсайт за девойки и дами онлайн, с цел да печели от гледания в интернет. Единственото изискване било уеб сайтът да е недосегаем за България, като се разбрали Чавдар да я снима с телефона си. 

Продължение:

https://trud.bg/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B8-%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B5%D0%BB%D1%8F-%D1%83%D0%B1%D0%B8%D0%B5%D1%86%D1%8A%D1%82-%D0%BE%D1%82-%D0%BB%D0%BE%D0%B7%D0%B5%D0%BD-%D1%8F%D0%BB-%D1%81%D1%83%D1%88%D0%B8-%D0%B8-%D0%B4%D1%8E%D0%BD%D0%B5%D1%80%D0%B8/
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР