ChatGPT вече може да сърфира в мрежата и да интегрира

...
ChatGPT вече може да сърфира в мрежата и да интегрира
Коментари Харесай

ChatGPT вече може напълно да сърфира в интернет

ChatGPT към този момент може да сърфира в мрежата и да интегрира настояща информация в своите отговори, съгласно в X на Илон Мъск (бившата Twitter), на компанията за изкуствен интелект (AI) OpenAI. Актуализациите са налични неотложно за консуматори на Plus и Enterprise, употребяващи модела GPT-4.

Функцията за сърфиране в мрежата ще бъде налична и за други консуматори " скоро ", само че OpenAI не прецизира дали това значи, че GPT-4 ще бъде задействан за всички, или сърфирането ще бъде внедрено за модела GPT 3.5.

" ChatGPT към този момент може да сърфира в интернет, с цел да ви даде настояща и достоверна информация, допълнена с директни връзки към източници. Вече не се лимитира до данни преди септември 2021 година ", написа в обявата.
 ChatGPT изпадна в
ChatGPT изпадна в " криза "

Това обаче не е чак толкоз неприятна вест

Преди тази актуализация ChatGPT изпитваше все по-голяма празнота в своята база данни. Поради естеството на метода, по който се образоват AI модели като генеративни авансово подготвени трансформатори (GPT), базата от данни на ChatGPT завършваше през 2021 година, когато действително беше финализирана за произвеждане.

При предходни проби OpenAI регистрира както триумфи, по този начин и неуспехи в опитите си да внедри сърфиране с ChatGPT. През юни 2023 година започнаха да излизат отчети, че бета версиите на ChatGPT с браузване се употребяват за заобикаляне на заплащанията. Освен това, наподобява има податливост към подправени вести и разбъркване на нова и остаряла информация.

Актуализацията на функционалността за сърфиране на ChatGPT следва непосредствено след известието на OpenAI от 25 септември, че chatbot също получава мултимодална актуализация.

По информация на Cointelegraph, ChatGPT, GPT-3.5 и GPT-4 ще могат да схващат устни поръчки на елементарен език и да дават отговор с един от пет разнообразни гласа, както и да преглеждат и интерпретират изображения.

От своя страна OpenAI неотдавна разгласи DALL-E 3 - най-новата версия на своя AI за генериране на изображения.

С доста актуализации, свързани с продуктите на компанията, ще бъде забавно да забележим какво е останало да ни разкрие тя на първата по рода си конференция за разработчици - OpenAI DevDay, планувана да се организира на 6 ноември в Сан Франциско.
 OpenAI продава акции. Оценяват си компанията на $80-90 милиарда
OpenAI продава акции. Оценяват си компанията на $80-90 милиарда

Тя е 49% благосъстоятелност на Microsoft, чака $1 милиард доходи тази година
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР