ChatGPT и роботите, които превземат света, може да са първите

...
ChatGPT и роботите, които превземат света, може да са първите
Коментари Харесай

Като „Оскарите“: Подготвят първия в света конкурс за красота за изкуствен интелект

ChatGPT и роботите, които завладяват света, може да са първите неща, за които се сещаме, когато мислим за изкуствен интелект (AI), само че платформа за обществени медии към този момент започва първия в света конкурс за хубост за изкуствен интелект, написа английското издание “Miror ”. В него ще има напълно подправени модели, които ще се състезават за късмет да завоюват общ награден фонд на стойност £16 000 ($20 000).

Футуристичните награди Fanvue World AI Creator Awards (WAICAs) ще премерят компютърно генерирани фигури, оценени по тяхната хубост, механически характерности и въздействие в обществените медии по време на онлайн събитие, което ще се организира идващия месец.

Създателите настояват, че церемонията може да бъде „ Оскар “-ите в света на технологиите във време, когато 10 000 AI модела завладяват обществените медии.

„ С помощта на нашата платформа има експоненциален растеж на основателите на AI, които навлизат в пространството, усилват своите Фен бази и обезпечават доходи от наличие “, сподели Уил Монандж, съосновател на сътрудникът на надпреварата.

В момента Fanvue е водещата обществена медийна платформа за основатели на наличие, генерирано от изкуствен интелект, като тази стопанска система се чака да надвиши границата от 1 милиард $ през 2024 година

Победителят в Miss AI ще получи £4000 ($5000) в брой в допълнение към сума от £2000 ($3000). Подгласникът ще вземе £1600 ($2000) и достъп до извънреден курс за основатели, до момента в който носителят на третото място ще получи £400 ($500).

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР