Частични избори се провеждат днес на няколко места в страната.

...
Частични избори се провеждат днес на няколко места в страната.
Коментари Харесай

Частични избори се проведоха днес на няколко места в страната

Частични избори се организират през днешния ден на няколко места в страната. В, откакто на балотажа двамата претенденти получиха еднакъв брой гласове.

693-ма гласоподаватели вземат решение кой ще е отпред в Житница, множеството гласоподаватели избраха хартиената бюлетина. В Черноок гласоподават 165 души. В Житница дуелът е сред Тодор Тодоров от ГЕРБ и самостоятелният Станислав Ненчев, повдигнат от Инициативен комитет. В Черноок претендентите са Мустафа Ибрямов от коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ и Анифе Ахмед от Движение за права и свободи.

Частични, още веднъж поради равни гласове на балотажа. Избирателната интензивност е към 63%. В Общинската изборна комисия няма постъпили тъжби или сигнали за нарушавания. Гласуването беше единствено с хартиени бюлетини. Кандидатите за кмет са Николай Манолчев от ГЕРБ и Никола Дзаков от Българска социалистическа партия.

При засилено наличие на полиция и жандармерия -. Това било належащо, с цел да се обезпечи спокойствието на вота, споделиха от полицията в Смолян. 350 са имащите право на глас, които гласоподаваха в една секция в читалището.

В Забърдо избираха сред двама претенденти – Валентин Черпоков от „ Българска социалистическа партия за България “ и Венцислав Сариев, повдигнат от ГЕРБ. До насрочване на частичните избори за кмет се стигна, откакто определената за кмет през месец октомври Здравка Черпокова – Илиева подаде оставка по фамилни аргументи. Тя е щерка на настоящия претендент и някогашен кмет на Забърдо Валентин Черпоков.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР