Части от столичния квартал "Младост" са останали без парно. Това

...
Части от столичния квартал "Младост" са останали без парно. Това
Коментари Харесай

Части от столичния квартал Младост са останали без парно


Части от столичния квартал "Младост " са останали без парно. Това сподели информация на интернет страницата на "Топлофикация София ".
Без топлоподаване са частите на комплекса 1 и 2.
Малко след 15.00 часа повреда е спряла парното в "Младост " 1 на адресите: бл.78,бл.79, бл.79Б, бл.79В, бл.68, бл.69 и ОДЗ "Зорница ". Малко след 17.00 часа пък е имало повреда в сектора от от бл.256 до бл.262.

Жителите на региона са уверени, че повредата е можело да бъде избегната, оповестява bTV. Живущите в региона настояват, че повредата е породена от включването на нова кооперация преди дни.

След разкопаване за полагане на новите тръби бликнала вода, само че работата траяла. Днес се вижда, че изкопът е цялостен с вода и засипан с пясък. Според живущите това е една от аргументите, довели до повредата.

Заради повреда през седмицата в София без парно останаха четири квартала. Причината беше основен тръбопровод в региона, отопляван от Топлоелектрическа централа "Земляне ", а от това бяха наранени хиляди клиенти в "Белите брези ", "Стрелбище ", "Красно село " и в част от "Гоце Делчев ".

Ден по-късно казусът беше отхвърлен.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР