Част от знаците, които се появяват в сънищата ни, за

...
Част от знаците, които се появяват в сънищата ни, за
Коментари Харесай

Видите ли насън тези знаци, очакват ви беди в любовта

Част от знаците, които се появяват в сънищата ни, с цел да подскажат, че ни чакат компликации в любовта, от време на време са доста сложни са разгадаване. Вижте няколко детайла, които желаят да ви предупредят за възможни неуспехи на любовния фронт.

Дракон

Древните хора са виждали в него страж на несметни съкровища. Смятало се още, че видиш ли змей насън, те чака власт и популярност. Според някои по-съвременни тълкувания обаче появяването на това творение може да бъде обвързвана с любовни проблеми, които сънуващият се пробва да прикрие. По същия метод се пояснява и сънуването на змия.

Лудост

Според старите национални съновници човек, който сънува, че е полудял, го чака шанс във всяка сфера на живота му, както и доста вълнуващи страсти. Но пък някои модерни експерти по тълкуването на сънища считат, че в случай че се забележим в дрямка с разтърсено психологично положение, то ни липсва многообразие в половия живот и копнеем за по-вълнуващи интимни преживявания. След подобен сън не е изключено сънуващият да си разреши забежка.

 Видите ли насън тези знаци, чакат ви беди в любовта

Ножица

Ножицата е един от детайлите, които се свързват с отрицателни последствия. Присъни ли ви се този инструмент, оглеждайте се за неприятности. Появата му в съня ви подсказва, че ще се наложи да скъсате със остарелия си метод на живот или с колегата си. Възможно е връзката да не се разпадне изцяло, само че сигурно ще има промени в отношението на единия сътрудник към другия.

Обувки

В редица национални сънотълкувания обувките се свързват с любовта и плодовитостта. Ако в съня си видите, по какъв начин обувате изящни обувки, които ви пасват идеално, чака ви шанс в любовта. Ако обаче съзрете по какъв начин сте в обуща, които ви стискат и са ви ужасно неуместни, това е знак, че не се чувствате задоволително задоволени от любовните си взаимоотношения и имате потребност от смяна.

Просо

Сънуваме ли, че храним животни с просо, има огромна възможност скоро да претърпим съществено хирургическа намеса. Според други национални схващания обаче просото може да се преглежда и като предвестител на раздялата. Възможно е също по този начин един от сътрудниците да почине.

Чудовище

Видите ли страшилище в съня си, значи изпитвате мъчително привличане към някого, на което евентуално той не желае да отговори. Вие съзнавате, че държанието ви не е обикновено и се пробвате да се борите с него. Същият детайл може да подсказва и за напразни очаквания в любовта.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР