Част от екипа на Записки по едно предателство“ ще гостува

...
Част от екипа на Записки по едно предателство“ ще гостува
Коментари Харесай

„Записки по едно предателство“ в Лъки

Част от екипа на „ Записки по едно изменничество “ ще гостува в Пловдив в арт-киното на града LUCKY Дом на киното. Те ще се срещнат с публиката на прожекцията в сряда, 11 октомври, от 19:00 часа.

Филмът на режисьора Георги Дюлгеров, въодушевен от „ Записки по българските въстания “ на Захари Стоянов, провокира огромен интерес измежду публиката и едно от най-гледаните заглавия в миналите дни по българските киноекрани. Темата се върти към измяната, гибелта на Георги Бенковски и една среща на Захари Стоянов с дядо Вълю 10 години след събитията.

В LUCKY Дом на киното за диалог с публиката ще пристигна екипът на кино лентата, измежду които Пламен Димов, изиграл ролята на Бенковски, както и любимецът на пловдивската театрална аудитория Красимир Доков, като са готови и още изненади.

Билети за прожекцията, както и цялата стратегия с всички прожекции на „ Записки по едно изменничество “ може да се намерят на уеб страницата kinolucky.com, както и на касите на киното всеки работен ден след 16:00 часа.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР