Част от децата, които са били в автобуса на Тракия,

...
Част от децата, които са били в автобуса на Тракия,
Коментари Харесай

Извозват част от децата от инцидента на Тракия с шест линейки към Сърбия

Част от децата, които са били в рейса на " Тракия ", ще бъдат превозени до Сърбия. Това са тези деца, които са в относително положително общо положение и могат да пътуват. Това сподели служебният министър на опазването на здравето доктор Асен Меджидиев, представен от Българска телеграфна агенция.

Организацията за това е направена тази заран взаимно с министрите на опазването на здравето, на вътрешните работи и на защитата, и с шефа на столичната " Бърза помощ ".

Шест коли за спешна помощ от София, които пътуват към Стара Загора, ще транспортират децата, настанени в болничното заведение там, които са в положително общо положение.  С полицейски конвой те ще бъдат превозени до границата, където ще ги чакат коли на " Бърза помощ " от сръбска страна, сподели министър Меджидиев.

Съвместно с Министерството на защитата е проведен рейс за останалите деца, които са настанени в хотела. Към 13:00 рейсът ще тръгне с защита на „ Военна полиция “, а рейс на сръбската страна ще чака децата на границата, сподели още служебният министър на опазването на здравето.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР