Часовниците най-накрая се преместват напред в неделя, 31 март -

...
Часовниците най-накрая се преместват напред в неделя, 31 март -
Коментари Харесай

Едно нещо, което британците трябва да направят сега, преди часовниците да се преместят напред - или рискуват да се почувстват гроги

Часовниците най-сетне се реалокират напред в неделя, 31 март - само че формалното начало на английското лятно часово време може да ви накара да се почувствате малко гроги.

Въпреки че можем да чакаме с неспокойствие по-светли утрини и по-леки вечери, това значи загуба на един час сън, нещо, което може да ни накара да се усещаме замаяни за много време. Известен клиничен психолог разкри, че страничният резултат от загубата на тези спомагателни 60 минути в леглото може да продължи „ седмици “ – само че тя има един най-хубав съвет, който да показа, с цел да ви помогне да успехите умората.

A Samsung Wellness Членът на съвета доктор Джули споделя: „ През пролетта, когато часовниците се реалокират с един час напред, диалогът нормално се води за липса на един час сън единствено за една нощ.

" Но множеството хора ще виждат, че може да отнеме доста повече от един ден, с цел да се приспособят. През идващите седмици може да ви се стори доста по-трудно да ставате всяка заран и доста по-трудно д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР