Часове преди връчване на първия проучвателен мандат за съставяне на

...
Часове преди връчване на първия проучвателен мандат за съставяне на
Коментари Харесай

Мария Габриел разгоря с БСП

Часове преди връчване на първия изследователски мандат за сформиране на кабинет претендентът на ГЕРБ- за министър председател Мария Габриел се среща с управленията на.

В срещата вземат участие и водачът на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, Томислав Дончев  Томислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместител, ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ- Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право, и ръководителят на Румен Христов  Румен Христов Румен Христов е български политик, претендент за президент на Съюз на демократичните сили. Христов е роден на 27.12.1955 година в.

Припомняме ви, че през вчерашния ден стана ясно, че Габриел ще предложи експертно държавно управление с небосвод 1 година.

„ Няма да ви е елементарно! Първо към Борисов - сбъркахте метода още през цялото време. Не биваше да се предлага чисто партиен министър председател. Трябваше да търсим формат за национално, а не партийно държавно управление ”, изясни, водач на.

„ За нас има няколко основни въпроса. Смятаме, че би трябвало да има работещо държавно управление и парламент ”, акцентира водачът на.

Очаквайте детайлности!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР